Kiadó vilyvitányi Üdülo,nyaraló

300.000 Ft
776 €
  • 2 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 294 m2

Ingatlan Referens

Bélbász-Bányai Ágnes Nyíregyháza

Kiadó vilyvitányi Üdülo,nyaraló, 2 szoba, 294 m2

Ingatlan leírása

Vilyvitány központjának közelében jelenleg ifjúsági szállótáborként működő 294 m2-es ingatlan, 3741 m2-es telken kiadó!
A központban lévő üzletek, közintézmények, egészségügyi és oktatási létesítmények az ingatlan közelében találhatók.
Központi fekvésénél fogva igen kedvező és könnyen megközelíthető. Személygépkocsival és távolsági autóbusszal lehet megközelíteni az ingatlant, az autóbuszmegálló az épület közelében található.
Kiválóan alkalmas még szociális intézménynek, kereskedelmi, idegenforgalmi létesítménynek vagy akár többgenerációs családi háznak vagy nyaralónak.
Az épület két ütemben készült.

Első ütemben épült épületrész:
Kő alappal, kő lábazattal, vegyes kő felmenő falazattal, fa gerenda födémmel, fa tetőszerkezettel és cserép fedéssel készült. A külső falak vastagsága 0,8-1 m, a közfalak 0,5-0,6 m között vannak. A nyílászárók fa szerkezetűek.
A jelenlegi tulajdonosok az épületet felújították, bővítették és korszerűsítették. A felújítás alkalmával a belső helyiségeket használatuknak megfelelően közművesítették, padlóburkolatokkal látták el, külső és belső festést végeztek. Az épület főbejárata elé nagy alapterületű (42 m2) 3 oldalról nyitott előtetőt készítettek, mely fűrészelt fa tartószerkezetű, fél nyereg fa tetővel, poliészter fedéssel készült.
Az épületben kialakított helyiségek:
Előtér, 2 db nagy területű hálószoba több emeletes ággyal, lány zuhanyzú, fiú zuhanyzó, konyha, főzőfülke-kamra, WC-kézmosó.
Alapterülete 154 m2.

Második ütemben épült épületrész:
Az első ütemben épült épületrészhez csatlakoztatva épült. Beton alappal, tégla felmenő fallal, fa gerenda födémmel, fa tetőszerkezettel és cserépfedéssel készült. A nyílászárók fa szerkezetűek, újak.
Ez a rész egy helyiségből áll: ebédlő-társalgó
Alapterülete: 140 m2.

A helyiségekben a központi fűtésrendszert kiépítették, csak a kazán és a szerelvények hiányoznak. 20 m3-es szennyvízgyűjtő tartozik az ingatlanhoz.

Az ingatlan egyben eladó is, melynek irányára: 20.000.000 Ft

Kérem tekintse meg további ingatlanjainkat,és forduljon hozzánk bizalommal.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. Ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk kedves Ügyfeleinket. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

A nálunk vásárolt ingatlanok esetében ingyen készítjük el az adás vételi szerződést.
Díjmentes hitelügyintézést és hiteltanácsadást biztosítunk minden érdeklődőnknek, nem csak ügyfeleink részére!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
telefon