Kiadó székesfehérvári téglalakás

150.000 Ft
385 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 57 m2

Ingatlan Referens

Gartai Zsuzsa

Kiadó székesfehérvári téglalakás, 2 szoba, 57 m2

Ingatlan leírása

KIADÓ hangulatos téglalakás – megbízható Bérlőknek

Székesfehérváron, Belváros közeli, 57 m2, 2 szobás, nagy erkélyes, konyha + étkezős, szépen felújított, bútorozott, klímával ellátott, külön tárolóval is rendelkező, gázfűtéses, megfizethető - gazdaságos rezsijű, bútorozott, gépesített, azonnal beköltözhető téglalakás, elsősorban házaspárnak vagy 2 felnőtt számára, hosszútávra kiadó. A lakás bérleti díja havi 150.000 Ft, 2 havi kaucióval és rezsivel, amelynek összege 30.000 Ft.
A 4 emeletes téglaházban lévő lakás 2 tágas szobából, mindkettő előtt végig húzódó, tágas erkélyből, konyha + étkezőből, fürdőszobából, mellékhelyiségből és előszobából áll. A falak és a burkolatok ápoltak, frissen újítottak. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben taposó a burkolat. A szobákban beépített szekrények is segítik az elpakolást. A konyhába ízléses beépített bútor került, amelyhez hangulatos étkező is társul. A mellékhelyiségek is rendezettek, különállóak. Az ablakok műanyagok, méretükből adódóan még világosabbá teszik a lakást. A téglalakás melegét gázkonvektor adja. A közös költség összege 8500 Ft. A rezsi összege a mostani megváltozott körülmények mellett is kedvező, megfizethető. A lakás bútorozott és gépesített.
A társasházi lakás házaspárnak vagy 2 felnőtt számára kiadó, legalább 1 év időtartamra. Kisállat tartása valamint a dohányzás nem megengedett.
A lakás infrastruktúra szempontjából is nagyon kedvező elhelyezkedésű, minden elérhető a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet: bevásárló központok (Spar, Lidl), Jancsárkert, Alba Plaza, Városi Piac, bankok, vendéglátóhelyek, könyvtár, edzőterem, orvosi rendelő, gyógyszertár.
Az épület melletti parkolás ingyenes. Buszmegálló a háztól 2 percre van. A lakástól a vasútállomás és a buszpályaudvar is rövid idő alatt elérhető. A Belváros közelsége is vonzó lehet a leendő Bérlők számára.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
alacsony közös ktg.
jó beosztású
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
kaputelefon
klíma