Kiadó XII. kerületi társasházilakás

600.000 Ft
1.551 €
Stromfeld Aurél út
  • 2 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 105 m2

Ingatlan Referens

Szalma Szilárd XII.kerület Központi Iroda

Kiadó XII. kerületi társasházilakás, 2 szoba, 105 m2

Ingatlan leírása

Kiadó frissen felújított lakás, Buda csendes, mégis frekventált részén!

E, Orbánhegyen található 105 négyzetméteres csendes, mégis Buda központi helyén fekvő panorámás kilátással rendelkező lakás tökéletes lakóhelyül szolgálhat családoknak, pároknak, diákoknak.

Elhelyezkedésének köszönhetően, bevásárlóközpontok (MOM Park, Hegyvidék bevásárlóközpont), éttermek, boltok, posta, gyógyszertár, óvoda, iskola, játszóterek karnyújtásnyira megtalálhatóak. Közösségi közlekedéssel percek alatt eljuthatunk olyan fontos budai forgalmi gócpontokhoz, mint a Széll Kálmán tér, a Déli pályaudvar, vagy a Móricz Zsigmond körtér. Ha kirándulni szeretne a közelben, a Normafa, a Kissvábhegy, vagy a Gesztenyés-kert nyújt megfelelő célpontot!

A lakás a társasház első emeletén helyezkedik el, két erkéllyel rendelkezik, illetve két hálószoba, két fürdőszoba (a kisebbikben zuhanyzóval), konyha és egy tágas nappali található még.

A lakás felújított, riasztórendszerrel és magas minőségű Bosch háztartási gépekkel van ellátva: mosógép, szárítógép, konyhai gépezet - mosogatóép, főzőlap, sütő.
A dohányzás nem megengedett a lakásban, kisállat tartása ellenben igen.

Ha bútorozottan szeretné kibérelni a lakást, akkor a bérleti díj 650.000 Ft/hó.

A közös költség díja 40 000 Forint/hó.

Minimum két évre kiadó és azonnal költözhető!

Keressen bizalommal!