Kiadó XI. kerületi új építésű iroda,irodaház

2.000.000 Ft
5.168 €
Fehérvári út
  • 100 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 2000 m2

Ingatlan Referens

Szalma Szilárd XII.kerület Központi Iroda

Kiadó XI. kerületi új építésű iroda,irodaház, 100 szoba, 2000 m2

Ingatlan leírása

- A Spirit Corner Sport és Iroda Központ a 11. kerületben tömeg-közlekedési csomópontban, az M1-M7 bevezetőjének, az Egér útnak folytatásánál helyezkedik el.
- A magyar tulajdonban lévő Spirit Corner működtetési koncepciója, hogy a Bérlők kellemes, kiegyensúlyozott, vidám és barátságos közegben tölthessék a munkaidejüket.
- Az örökzöldekkel és virágzó növényekkel tarkított udvarban működik egy pitypang szökőkút és csobogós halas tó is. A 6 méter belmagasságú aula művészeti galériaként is szolgál; kortárs magyar festők képei díszítik a falakat.
- A Spirit Cornerben az iroda helyiségeken kívül helyett kapott egy tornacsarnok és 3 db műfüves futballpálya is, melyeket a bérlők is használhatnak.
- Az irodaház 2013-ban épült, ezáltal olyan kialakítatlan területekkel is rendelkezik (akár 6m-es belmagasságú iroda terület), amelyek az egyedi igényekhez igazodva kerülhetnek kialakításra. Az egyedi, igényes kialakításokat a tulajdonos-bérbeadó vállalja, így kulcsrakészen kerülnek az iroda egységek átadásra.
Min. bérleti időszak: 5 év
- Rugalmas térkialakítás
- Raktározási lehetőség
- 2 csöves hűtő-fűtő berendezés
- 24 órás recepció és őrszolgálat
- Recepciós szolgálat
- Felszíni, zárt parkoló
- Álmennyezet
- Nyitható ablakok
- Hang- és hőszigetelő, reflexiós üvegezésű nyílászárók
- Korszerű, kényelmes és gyors liftek (4 db)
- Külső árnyékolók
- Szünetmentes áramellátás (kettős elektromos betáp.)
- Automatizált padlófűtés
- Automatizált légtechnika (légcsere, hűtés)
- Zárt, gránittal és zöld részekkel burkolt udvar, lépcsőházak, előterek, mellékhelyiségek, közlekedők
Havi díjak min. 5 éves szerződés esetén:
- bérleti díj: nettó 11,5-13 euro / m2
- üzemeltetési költség: nettó 4,5 euro / m2
- áramfogyasztás egyedi mérők alapján
- parkolóhely: nettó 70 euro / db
Biztosíték: 3 havi bérleti és üzemeltetési díj összege készpénz formájában
Kiépítés, átalakítás:
- Minimum 5 éves bérleti szerződés kötése esetén az irodaház az alábbi munkákat végzi el térítésmentesen (a munkálatok 50 m2-es helyiségegységekre vonatkoznak): válaszfalak építése, hűtési rendszer kiépítése, alap villanyszerelés (kapcsolók, konnektorok), világos színnel való alap falfestés
Jelenleg kiadók a következők:
- 5. emeleti irodaterület, melynek kialakítását vállalja az irodaház, min. 5 éves bérleti szerződés esetén; összesen: nettó 579 m2, bruttó 608 m2
- 4. emeleti irodaterület, melynek kialakítását vállalja az irodaház, min. 5 éves bérleti szerződés esetén (498 m2); összesen: nettó 579 m2, bruttó 608 m2
- 3. emeleti, már kialakított helyiségek: iroda rész (410 m2 folyosóval együtt) és a közös terület ide eső része (54 m2), összesen: bruttó 485 m2. Jelenlegi felosztás: hátsó irodarész (174 m2), 4 db kisebb iroda (34 m2 irodánként), első iroda (55 m2).
- 2. emeleti, már kialakított irodahelyiségek: nettó terület: 490 m2, bruttó 514 m2. Bérleti díj: 12,00 € + 4,5 € üzemeltetési költség