avatar

Kiadó XI. kerületi téglalakás

Bocskai út
  • 2 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 44 m2

Referens

Dr. Osztrogonácz András Henrik Vác Központi Iroda II.

Leírás

XI. kerületben, a Bocskai úton KIADÓ egy TELJESKÖRŰEN, igényesen, minőségi anyagokból FELÚJÍTOTT 44 nm-es, 2 szobás tégla lakás. A lakás egy külső felújításon átesett 3 szintes társasház magasföldszintjén található.

A lakás egy tágas nappali-konyha helyiségből, egy hatalmas beépített szekrénnyel ellátott és csendes belső udvarra néző hálószobából, egy kis tároló helyiségből, valamint egy fürdőszobából áll. A nap nagy részében természetes fénnyel megvilágított. Az ingatlan teljesen GÉPESÍTETT és BÚTOROZOTT. Szükség esetén igénybe vehető egy megközelítőleg 5 nm alapterületű PINCE is.

Elektromos hűtő-fűtő berendezés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a lakásban, ezen felül elektromos infra-tükör található a fürdőszobában.

A REMEK LOKÁCIÓ és csendes utcában való elhelyezkedés ellenére közlekedés szempontjából is kitűnő választás az ingatlan. Autóval könnyedén elérhetjük a belvárost. Rengeteg busz- és villamos megálló található a közelben, így tömegközlekedés szempontjából is kitűnő választás.

Bérleti díj: 265.000,- Ft/hó
Közös költség: 14.000,- Ft/hó

Legalább 12 hónapos időtartamra kiadó.

Tulajdonságok

pince
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
klíma