Kiadó XI. kerületi iroda,irodaház

117.500 Ft
304 €
Barázda utca
  • 2 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 15 m2

Ingatlan Referens

Felméry Ákos, XI. Kondorosi út

Kiadó XI. kerületi iroda,irodaház, 2 szoba, 15 m2

Ingatlan leírása

XI. KERÜLETBEN a Budafoki út és a Barázda utca közelében különböző méretű irodák kiadók 2022. november végétől. Az irodák előzetesen leköthetők.

A kiadással foglakozó vállalat 20 éves tapasztalattal, magas színvonalon, gondoskodik arról, hogy ügyfeleinek kényelmét és biztonságát magas színvonalon biztosítsa!

A biztonságra, a bejáratoknál 24 órás porta szolgálat gondoskodik, valamint , a közös területeket kamerával telepített rendszer figyeli.Az épületben büfé, étterem működik.

Amit kínálok az egy 15 nm-es, második emeleti egy helyiséges, klímatizált, laminált parkettás irodai A bérlő a helyiséget frissen festve, kifogástalanul,, üres állapotban kapja meg.

A bérleti díj 4500 Ft/nm / Hó + áfa, mely minden felmerülő költséget magába fogla. Az internet és telefon igény esetén a bérlő költsége.
Székhely, telephely, fióktelep bejelentése lehetséges.Határozatlan idejű szerződés 60 napos felmondássaL. Megállapodás esetén a bruttó bérleti díj kétszeresének megfizetése / óvadék/, valamin a tárgyhavi bérleti díj megfizetése szükséges.

Az irodaként használt részhez, jelen pillanatban, raktár helységet is tudunk biztosítani, több méretben és magasságban.

Közlekedés és parkolás szempontjából tökéletes helyen található az ingatlan, hiszen a fontosabb csomópontok, rövid időn belül, megközelíthetők.
Dolgozóknak a buszmegálló, 1 perces sétára található!

Jöjjön ,járjuk körbe az ingatlant.


Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
internet
riasztó
telefon
klíma