avatar

Kiadó VII. kerületi Üzlet

  • 2+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 100 m2

Referens

Buzási Edit I. Központi iroda

Leírás

BUDAPEST VII. KERÜLETÉNEK FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A KIRÁLY UTCA KÖZELÉBEN, UTCAI BEJÁRATOS EXKLUZÍV, NÉGY NAGY ÜVEGPORTÁLLAL RENDELKEZŐ, FRISSEN ÉS NAGYON IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT BELSŐ KÉTSZINTES -ÖSSZESEN 100 NM- ÜZLETHELYISÉG KÜLÖNLEGESEN SZÉP ÉS FELÚJÍTOTT MŰEMLÉKHÁZBAN BÉRBEADÓ!

Az üzlet teljes és nagyon igényes felújításon esett át. A felújítás teljes körű, az összes nyílászárót kicserélték, elkészült az eredeti nyílászárók hű másolata, galéria került kialakításra, új burkolatok, új gépészet, légkondícionálás, modern design.
Mivel ez egy saroküzlet, mindkét utca felől rendelkezik bejárattal.

A földszinti rész 65 nm-es, itt az üzlettéren kívül mellékhelyiségek, gépészeti helyiség található.
A kényelmes lépcsővel megközelíthető üvegkorlátos galéria 35 nm-es, mely két részre van osztva. Leválasztásra került egy ablakos, világos helyiség, egy tusolós fürdő, valamint vendégtér. Mindkét helyiség légies, jól megvilágított, nagy ablakokkal rendelkezik, az ablakok elektromos redőnnyel szereltek.

Az üzlet frekventált helyen található, kifejezetten vendéglátó tevékenységre, kávézó, reggeliztető tevékenységre bérbeadó.

A felújítást követően is kávézóként működött, a képeken látható teljes berendezés átvehető.Érdeklődését várom a megadott elérhetőségeken!Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos