avatar

Kiadó VI. kerületi téglalakás

Jókai utca
  • 3 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 110 m2

Referens

Glotz Viktória Szigethalom Központi Iroda I.

Leírás

Budapest VI. kerületében KIADÓ egy gyönyörűen felújított nagypolgári luxuslakás.
A lakás az Andrássy útnál helyezkedik el az épület második emeletén. Két hálószobával, egy amerikai konyhás nappalival és kétfürdőszobával van felszerelve. Emellett minden helyiség klimatizált és bútorozott. A lakás riasztóval van felszerelve a nagyobb biztonságérzet érdekében.
Különlegessége a lakásnak egy körterasz, amely a köralakú hálószobát öleli körül, ezzel csodálatos panorámát kölcsönözve az ingatlan lakóinak.
Jöjjön el és tekintse meg ezt az ékszerdobozt
Kérésre további képeket és videót is tudok küldeni hívjon bizalommal!


Luxury apartment for rent in the heart of the city. The apartment is located on Andrássy Street in the 6th district of Budapest. This building is a beautifully renovated citizen’s luxuary apartment. The apartment is 110 square meters (1180 square feet), fully furnished, 1 balcony, 2 bedrooms , 2 bathrooms, fully equipped kitchen, TV and high speed internet, alarm system, elevator in the building, parking available within walking distance, close to all means of public transportation.
A special feature of the apartment is a circular balcony that surrounds the circular bedroom, giving the inhabitants of the property a wonderful panorama.
Rental fee 1950 eur + utilities / month.
Come and see this beautiful apartment!
I can send you more pictures and video please feel free to call me!

Tulajdonságok