avatar

Kiadó III. kerületi iroda,irodaház

Zöld
  • 6 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 223 m2

Referens

Bikádyné Udvardi Irén XI. Kondorosi út

Leírás

Azonnal kiadó a III. kerületben, Csillaghegyen, forgalmas helyen egy irodaházban 223 nm alapterületü ingatlan. A bérbe vehető területek 2 szinten 163 és 60 nm nagyságúak.
Saját beállók tartoznak a Szentendrei és Mátyás király útja kereszteződéséhez közel található modern, kiváló minőségű anyagok felhasználásával és minden kényelemmel felszerelt, 2015-ben épített 4 szintes téglaépületben.
A festett falazatú, kiváló állapotú, 2,75 m-es belmagasságú irodák tágasak, világosak, fix és nyitható ablakokkal is körülvett egységek, ahonnan élvezhető a környék panorámája és amelyekhez külön minden berendezéssel (tüzhely mellett mosogatógép, hűtőszekrény, mikro) ellátott konyha, valamint előtérrel rendelkező női és férfi mosdó csatlakozik, továbbá egy nagyméretű terasz is tartozik. Összesen 4+2 szoba áll rendelkezésre. Tájolásuk kelet-dél-nyugati irányú.
Hőköpontja geotermikus, így a fűtés és melegvíz-ellátottság a legkorszerűbb technológiával a leggazdaságosabban biztosított. Riasztó és légkondiciónáló szolgáltatja a további legkedvezőbb műszaki feltételeket.
A bérleti időtartam hosszú távú, min. 2 év, vagy több.
A bérleti díj 14,5 euro/nm + Áfa, ami megfelel az ár-érték aránynak, figyelembe véve mindazon, a legmagasabb színvonalú tulajdonságokat, amelyek ennek az ingatlannak a jellemzői.

Tulajdonságok