Eladó adonyi új építésű társasházilakás

33.500.000 Ft
86.564 €
  • 2+2 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 64 m2

Ingatlan Referens

Matkovics Nikolett

Eladó adonyi új építésű társasházilakás, 2 szoba, 2 félszoba, 64 m2

Ingatlan leírása

RENDKÍVÜL ALACSONY REZSIVEL KÍNÁLJUK ELADÁSRA EZT AZ 5 ÉVE ÉPÜLT ADONYI INGATLANT!! A NAPELEMEKNEK KÖSZÖNHETŐEN ITT NEM LESZ MAGAS A FŰTÉS SZÁMLA!

Csendes utcában beton út mellett található az ingatlan 3 lakásos társasházban!! A napelemeknek köszönhetően a lakás rezsije nagyon alacsony, csak a vízfogyasztásért kell fizetni. Elektromos norvég fűtőpanelek szolgáltatják a meleget, ezért a hőmérséklet minden helyiségben egyedileg beállítható.

Helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel (27m2), 2 félszoba (2x7,5 m2), egy nagyobb hálószoba (13 m2), egy zuhanyzós fürdőszoba és mellékhelyiség. A lakás 64 m2 alapterületű 217 m2 telekrésszel. Árnyékolós, műanyag keretes, 2 rétegű üvegezéssel ellátott ablakok vannak mindenhol .
A lakás külső kamera rendszerrel felszerelt! 3 éve thermo téglából épült, 10 cm falszigetelésű, 50 cm vastag téglafalakkal rendelkező, cserép tetős épület. 30 cm kőzetgyapot mennyezeti szigetelést kapott, szuper az ingatlan hőtartó képessége!
A saját kertrész alkalmas kerti pavilon elhelyezésére.

Kiváló választás pároknak, kis családoknak, egyedülállóknak is!! Az alacsony rezsi költség minden szempontból ideális, nincs fűtésszámla, nincs villanyszámla!

AZ M6 AUTÓPÁLYA ÉS A 6-OS ÚT KÖZELSÉGE LEHETŐVÉ TESZI, HOGY PERCEK ALATT MEGKÖZELÍTSE DUNAÚJVÁROST, BUDATÉTÉNY 30 PERC ALATT ELÉRHETŐ!!

HA MEGTETSZETT ÉS SZÍVESEN MEGTEKINTENÉ, HÍVJON BIZALOMMAL BÁRMIKOR VAGY ÍRJON EMAILT!! AZ EGÉSZ ADÁSVÉTEL FOLYAMATÁT VÉGIGKÍSÉRJÜK ÉS SEGÍTJÜK ÜGYFELEINKET!!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
kert
jó beosztású
csendes
amerikai konyha
reluxa
kábeltévé
internet