avatar

Eladó tököli családiház

  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 105 m2

Referens

Gulyás Orsolya XII.kerület Központi Iroda

Leírás

Tököl szívében kínáljuk eladásra ezt a szép nagy telekkel rendelkező családi házat.
A ház régi építésű, de egy komoly tatarozással igazi kényelmes lakótérré alakítható.

Lépjünk be a házba: először egy nagy méretű előszobába jutunk, ami akár étkezőként, vagy télikertként is funkcionálhatna. A két utcai szoba /az egyik hajópadlós, a másik linoleummal burkolt/ közel egyforma méretű, 20-25 nm-esek, háromszárnyas fa ablakok vannak a szobákon.
Tovább haladva a lakásban egy nagy étkező-konyhába érünk, ahonnan egy viszonylag nagy méretű kamra nyílik. A fürdőszobában nagy méretű kád van beépítve, de itt van a WC is.

A tornácon keresztül egy külső bejárattal nyílik egy szoba, konyhás helyiség. Itt akár egy másik generáció is ellakhat, de hozzákapcsolva a házhoz, nagy fürdőszobát illetve egy kényelmes szobát tudunk kialakítani. Itt csak a fantázia szab határt. Található még az udvaron egy 15 nm-es tároló ,valamint egy 20 nm-es présház, ami alatt ugyanekkora pince található. Fúrt kút biztosítja a locsolást. Csatorna az udvarra most /az ősz folyamán / lett bevezetve.

A házat kora reggeltől süti a nap, késő estig. A telek mérete 2845 négyzetméter,ahol kellemes pihenő kertet vagy veteményes kertet is lehet kialakítani. Az udvar két-három telekre is felosztható, így akár több ház is építhető rá.

Jöjjön el és nézze meg !!!!!!

Most érdemes nálunk vásárolni, mivel kedvező jogi, hitel és biztosítási tanáccsal tudjuk segíteni vásárlási szándékukat.

Tulajdonságok