Eladó szentendrei téglalakás

31.900.000 Ft
82.429 €
Ady Endre út
  • 1 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 34 m2

Ingatlan Referens

Boglár Andrea III. kerület Központi Iroda

Eladó szentendrei téglalakás, 1 szoba, 34 m2

Ingatlan leírása

Hangulatos 34 nm2 tégla lakás Szentendre szívének közelében!


Szentendre varázslatos hangulatában, Papsziget és a Duna Korzó közelségében, most lehetősége nyílik egy karbantartott, 2. emeleti, garzont saját otthonná tenni. A lakás legfelső emeleten, a legutolsó, ezért végtelenül nyugalmas.
Ez a kényelmes és praktikus lakás tökéletes választás lehet pároknak, egyedülállóknak, vagy akár befektetőknek is.

A lakás számos előnnyel rendelkezik: kiváló állapotú, azonnal beköltözhető 34 nm tágas alapterület, optimális elrendezéssel Új nyílászárókkal, rolóval és szúnyoghálóval felszerelve 2. emeleti elhelyezkedés, csendes és nyugodt környezet. Közel Spar zöldséges, dohánybolt, szolárium, éjjel-nappali étkező, buszmegálló. Kellemes sétát lehet tenni a Duna holtága mellett ahol szabadtéri fitness gépek is vannak kihelyezve .Ez a lakás a város központjától kb. 20 perc sétára található, így könnyen megközelítheted a kulturális eseményeket, múzeumokat, éttermeket és a Duna parton való sétákat. Szentendre egyedülálló atmoszférájával és festői környezetével minden nap különleges élményt nyújt. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! .

Az ingatlan rendkívül csendes, alacsony rezsivel rendelkezik a közös költség 5000 ft/hó, lift nincs, saját víz, gáz, villany óra van, a fürdőízléses, konyha, beépített gépesített, +gardrób, burkolatok, szépen fel van újítva, nyílásárázók kicserélve, légkondi.

Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
vízórás
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
kertkapcsolatos
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gardrób
klíma