Eladó székesfehérvári téglalakás

30.800.000 Ft
79.587 €
  • 1 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 38 m2

Ingatlan Referens

Gartai Zsuzsa

Eladó székesfehérvári téglalakás, 1 szoba, 38 m2

Ingatlan leírása

Belvárosi, egyedi téglalakás – lakásként vagy befektetésként

Székesfehérváron, a Belvárosban, park melletti, 38 m2, 1 szobás, erkélyes, saját tárolós, szép állapotú téglalakás eladó.
A második emeleti lakás egy tágas szobából, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll. A szobából egy hangulatos erkélyre léphetünk ki. A konyhába modern kivitelű konyhabútor került beépítésre, amely magába foglalja az elektromos tűzhelyet és sütőt valamint a hűtőt és a mosogatógépet is. Az előszobába a lakásbelsőhöz illő beépített szekrények kerültek. A beltéri és a bejárati ajtó is új, modern kivitelű. A lakás falai és burkolatai ápoltak. A burkolat a szobában parketta, a többi helyiség taposóval borított. A megfelelő hőmérsékletet újracserélt gázkonvektor adja. A lakás ablakai műanyagok. A téglalakáshoz saját tároló is tartozik.
A lépcsőház tiszta, rendezett. A lakók együttműködőek, barátságosak. Az épületet fákkal, bokrokkal beültetett park veszi körül.
Az ingatlan lakásként és befektetésként is nagyon kedvező adottságokkal bír. Állapota, felújítottsága szintén előnyt jelent.
A téglalakás elhelyezkedése kiváló. A történelmi Belváros közelsége, óvodák, iskolák, gyógyszertár, orvosi rendelő, boltok, bevásárló központok, vendéglátóhelyek, bank egyaránt gyalogosan is elérhető. A közlekedés feltételei szintén jók. A lakás körülbelül félúton található a vasútállomáshoz és a buszpályaudvarhoz egyaránt. Parkolni a ház mellett lehet.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
olcsó bérû
jó közlekedésû
jó beosztású
világos
panoráma
beépített konyhabútor
beépített szekrény
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
kaputelefon