Eladó székesfehérvári ikerház

78.900.000 Ft
203.876 €
  • 5 szoba
  • 3 fürdőszoba
  • 280 m2

Ingatlan Referens

Gartai Zsuzsa

Eladó székesfehérvári ikerház, 5 szoba, 280 m2

Ingatlan leírása

Több funkciós családi ház lehetősége

Székesfehérváron, az Öreghegy lábánál, 280 m2, 5 szobás, erkélyes, külön tárolóval, garázzsal és 537 m2 kertrésszel rendelkező családi ház eladó, amely a lakhatáson kívül, akár vállalkozás, orvosi rendelő helyszíne is lehet.
A tágas ikerház egyik fele számos lehetőséget tartogat az új Tulajdonos számára. Aki saját ízlése, elképzelése, igénye szerint alakíthatja ki az új otthonát, akár vállalkozásának helyét.
A 280 m2 – es családi ház alsó szintje 1 szobából, konyhából, fürdőszobából + mellékhelyiségből és 40 m2 – es tárolóból áll. Az első szintre a lépcsőfeljárón át érünk fel, az előtérből 2 szobába, konyhába, étkezőbe, kamrába, fürdőszobába + mellékhelyiségbe és 1 külön mellékhelyiségbe juthatunk el, amihez kézmosó is tartozik. A nappaliból kellemes, kertre néző teraszra léphetünk ki. A lépcsőfeljáróból megközelíthető tetőtéri rész tovább bővíthető. Jelenleg 2 szobából, fürdőszoba + mellékhelyiségből áll. Újabb szoba kialakítására is van mód.
A helyiségek falai világos színűre festettek, burkolatai laminált parketta és kerámia padló. A ház melegét gázkazán, padlófűtés és kandalló biztosítja. A nyílászárók fából készültek és zsalugáterrel ellátottak. Garázs is tartozik az épülethez.
Osztatlan közös telken 537 m2 kert veszi körül a családi házat. Az épület a családi házas övezetben központi, jól látható helyén helyezkedik el. Családi otthon kialakítása mellett, így lehetőséget adhat akár vállalkozás, orvosi rendelő kialakítására és működtetésére egyaránt.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
világos
beépített konyhabútor
kamra
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
telefon
kaputelefon