Eladó székesfehérvári családiház

64.900.000 Ft
167.701 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 85 m2

Ingatlan Referens

Gartai Zsuzsa

Eladó székesfehérvári családiház, 2 szoba, 85 m2

Ingatlan leírása

Szép telek, jó helyen - felújítandó házzal

Székesfehérvár kedvelt családi házas részén, 85 m2, 2 szobás, felújításra váró ház, 832 m2 telekkel, melléképületekkel, akár azonnal birtokba vehetően eladó.
Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, nincs távol a város belső részétől, szerencsések a közlekedés feltételei, hangulatos, csendes utcában található. A telek számos lehetőséget ad új Tulajdonosának. Akár kertművelésről vagy leendő otthona kialakításáról van szó. Vállalkozások számára is jó döntés lehet, társasház építésére szintén van mód a telek adottságai alapján.
A rajta lévő 85 m2 épület újraálmodásra vagy ha leendő Tulajdonosa ebben gondolkodik, bontásra vár. Az építmény vegyes falazatú, síkpala fedésű. Mostani formájában a ház 2 szobából, konyha + étkezőből, kamrából, fürdőszobából és előszobából áll. Faablakai redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A lakás melegét gázkonvektor adja.
A házhoz melléképületek is tartoznak. Az egyik 44 m2 fa - könnyűszerkezetes tároló, a másik 58 m2 téglaépület, amely több garázs kialakítására is alkalmas. A kert termő gyümölcsfákkal beültetett, hangulatos, ahol kút is található.
A kertvárosi háttér, a szép telek, az új otthon kialakítása mind vonzóak lehetnek a majdani Tulajdonosok számára.
Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után, a hét bármelyik napján megtekinthető. Várom kérdéseiket is az alábbi telefonszámon: 06 30 339 7180.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
olcsó bérû
kocsibeálló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
csendes
világos
kamra
terasz
parkettás
redõny