avatar

Eladó szegedi hotel,panzió

  • 19 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 1000 m2

Referens

Havasköri Judit Irodavezető

Leírás

BEFEKTETŐK – VÁLLALKOZÓK F I G Y E L E M!

Munkahelyeket teremtő-megtartó, jelenleg is kitűnően működő, komplex vállalkozást kínálunk! Ha létezik biztos befektetés - ajánlatunk esélyes!!!!

Ha Ön a vendéglátásban – szállodaiparban szeretne befektetni vagy munkájával közvetlenül részt venni: kitűnő ajánlatunk van Önnek!
2002 óta folyamatosan és eredményesen működő komplett vállalkozást kínálunk SZEGED központjában 4 szintes, minőségi Szálloda értékesítésével 490.000.000,-ft. irányáron!

A tehermentes SZÁLLODA tehermentes, egy Kft. tulajdona. A 100 %-os üzletrészt kínáljuk megvételre – mely a működő, jól prosperáló s z á l l o d á t jelenti teljes berendezésével és meglévő vendégkörével együtt.

Az új tulajdonos akár a vásárlás másnapján zökkenőmentesen folytathatja az üzemeltetést!

Az értékesítés ÁFA mentes (fordított ÁFÁ-s), ez alól magánszemély és magánvállalkozó kivétel: ez esetben 27 % ÁFA növeli a vételi árat.

Az ingatlan a mesés belvárosban található EURÓPA NOSTRA díjjal kitüntetett vendéglátó egység, valamennyi szigorú előírásnak megfelelő vállalkozás. Kitűnő elhelyezkedése növeli a keresletet a kényelmes, ragyogóan tiszta, meleg-barátságos szállásai iránt.

Az ingatlan 1879-ben épült komplex polgári ház, melyet alapjaiban és teljes körűen 2002-ben újítottak fel tulajdonosai műszaki, működtetésében gazdaságossági és esztétikai szempontok igényes szempontjai szerint.

A 4 szintes épület szintenként 250 m2 hasznos alapterületű, a kiszolgáló és üzemeltetési helyiségek, a Recepció, tárgyaló helyiség és a vendégeket fogadó szobákkal komplett egységet alkot. Belső udvara rendezett, gondozott – egyezően az épület minden külső és belső részleteivel.

A SZÁLLÓ 19 szobával rendelkezik, a legkisebb is 12 m2 alapterületű – valamennyi előszobával és fürdőszobával rendelkező szoba tágas belső térrel rendelkező, kényelmesek, funkcionálisan kellemes pihenést nyújtanak. A 2 és 4 ágyas szobák között 3 db erkélyes van, belső udvarra néző.
Infra- és finn szauna áll a vendégek rendelkezésére a minőségi pihenés, kikapcsolódás és az egészség szolgálatában.
A belső zárt udvaron 14 gépkocsi beállása/parkolása megoldott.

Színvonalas és látványos belső térrel, kandallóval büszkélkedő 40 fős melegkonyha és étterem áll a vendégek rendelkezésér – egyúttal rendezvényeknek ad kulturált, minden igényt kielégítő helyszínt.

Az ingatlan az elvárható és indokolt korszerű műszaki tartalommal rendelkezik: jelenleg 2 db BUDERUS gázkazán üzemel (az egyik biztonsági tartalékként), sőt napkollektorok elhelyezéséhez-beüzemeléséhez a teljes előkészítés is elkészült. Az épület hőszigetelt. Belső nyílászárói korszerű műanyag szerkezetűek hang- és hőszigetelt üvegezéssel, redőnyökkel - belső ajtók fából készültek.
Az aljzat burkolatok: szállodai szőnyeg, kerámia és márvány.

A vendéglátás folyamatosan fejlődő és kiemelten támogatott üzletág – számos kedvezményes kamatozású, sőt részben vissza nem térítendő támogatás áll a tulajdonos és üzemeltető részére a különböző hazai és UNIÓS pályázatok által. A KISFALUDY pályázat különösen támogatja a szakmát – érdemes igénybe venni!


Várjuk komoly szándékú Érdeklődő Vállalkozók és Befektetők jelentkezését a hét minden napján 9 – 18 óra között megadott elérhetőségeinken. Banki hitel felvételéhez szakértő áll az Érdeklődők rendelkezésére – díjtalanul.

Egyeztetett időpontban készséggel bemutatjuk a teljes szállodát – átfogó és valós képet alkothatnak az Érdeklődők az objektum helyzetéről. Hívjon bizalommal!
Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
világos
bútorozatlan
beépített szekrény
erkély
internet
telefon
klíma