Eladó pilisvörösvári családiház

99.000.000 Ft
255.814 €
  • 5 szoba
  • 3 fürdőszoba
  • 272 m2

Ingatlan Referens

Horváth-Szalai Ottó I. kerület Központi Iroda

Eladó pilisvörösvári családiház, 5 szoba, 272 m2

Ingatlan leírása

Festői panoráma a pilisi hegyek ölelésében!

Eladó egy alig 20 éves családi ház Pilisvörösvár újépítésű negyedében.

A 214 m2-es ház 3 szintből áll amelyek akár különálló lakrészekként is használhatók.

A földszinten az előszobából belépve egy tágas nappali-étkező helyiségben találjuk magunkat. Itt található egy klasszikus cserépkályha ami egymaga képes kifűteni a fölszint további részeit; a konyhát, a kamrát, a fürdőszobát és a különálló WC-t.

Az emeleten 3 hálószoba, egy gardrób, egy WC, valamint egy a csöndes szomszédos telkekre néző erkély került kialakításra.

A ház pince-szuterén része jelenleg tárolóként üzemel. Mérete megegyező a többi szinttel. Belmagassága kb. 2 méter, így az itt található helyiségekben kialakítható pl.: mosókonyha, szauna vagy különböző hobbiszobák.

A biztonságért a riasztórendszer és a biztonsági ajtó mellett a telek több pontján kihelyezett kamerák felelnek.

A nagy családi ház mellett a telken fekszik egy jelenleg lakatlan, kisebb felújításra szoruló régi építésű ház is ami egy szobából, egy konyhából és egy fürdőszobából áll.
Ezen kívül található még egy garázs, valamint egy a házzal egybekötött garázsként is használható, aknával ellátott melléképület ami jelenleg autószerelő műhelyként van használva. Az épületbe 3 fázisú ipari áram is bevezetésre került ami alkalmat ad házi vállalkozások üzemeltetésére.

A telek

A hatalmas 2109 m2-es telek méretét tekintve a környéken egészen egyedülálló. Rajta 2 ásott- és egy fúrt kút van amelyek alkalmazhatók kerti locsolásra, öntözésre és házi vízellátásra egyaránt.

Befektetésnek kiváló!
Ketté osztva a hátsó részét akár önállóan is értékesítheti építési telekként.

Elhelyezkedését tekintve a város legcsendesebb környékén egy mellékutcában található. Pilisvörösvár központja gyalog kb. 10 perc alatt elérhető. Budapest kocsival vagy tömegközlekedéssel kevesebb, mint 30 perc alatt megközelíthető.

Amennyiben a főváros közelségében szeretne élni egy csendes kisvárosban, a természet közelségében, kérem hívjon bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
csatorna
ipari áram
hõszigetelt
kocsibeálló
garázs
fûtött garázs
akna
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
panoráma
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
gardrób
étkezõ
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
riasztó