avatar

Eladó perkátai új építésű családiház

  • 3+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 110 m2

Referens

Matkovics Nikolett Pusztaszabolcs Velence

Leírás

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ PERKÁTÁN, most érdemes lecsapni erre a pompás ingatlanra még kiválaszthatók a színek és burkolatok!!

5 kw napelemmel kerül átadásra így biztosítva a ház alacsony rezsi költségét , illetve a H tarifa is bevezetésre kerül amely fűtés szezonban kedvezményes áron szolgáltatja az áramot!!

HOZZÁÉRTŐ SZAKEMBEREK ÉPÍTIK, LEKÖTHETŐ MEGEGYEZÉS SZERINTI SZÁZALÉKKAL!! Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, mely a burkolatokat, szerelvényeket is magában foglalja!!

Az első teraszról belépve a házba egy előszobába jutunk, melyből továbbhaladva a közlekedőn keresztül balra 3 hálószoba található, a közlekedőből nyílik a fürdőszoba wc- vel, mellette egy vendég wc mosdóval és még egy kamra is helyet kapott. Az előszobából jobbra haladva tágas nappali fogad minket amerikai konyhával és étkezővel. A nappali-étkező közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik a kétszárnyú teraszajtón és teraszon keresztül. Körben a ház körül járda lesz kialakítva.

Az ár magában foglalja a gondozásmentes anyagból készülő antracit szürke kerítést. A ház ytong falazatú és 10 cm szigetelést kap majd fehérre lesz vakolva. A mennyezet pedig 25 cm kőzetgyapot szigetelést, a tető terrán tetőcserép antracit szürke színben.


Elektromos kazánról működő padlófűtés fogja szolgáltatni a meleget, illetve a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is beüzemelésre kerül. A melegvízről elektromos bojler fog gondoskodni. Műanyagkeretes nyílászárók lesznek mindenhol.
Az ingatlan DNY-i fekvésű ezért a délutáni órákban kellemes árnyék biztosított a hátsó teraszon.

Szép rendezett telken található, aszfaltos út mellett, közel a buszmegállóhoz, iskolához, bolthoz.

Ha megtetszett és szívesen megtekintené hívjon bizalommal bármikor, időpont egyeztetés miatt!!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
terasz
klíma