avatar

Eladó péceli ikerház

  • 3+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 60 m2

Referens

Seres Kata XXII.kerület Központi Iroda

Leírás

Eladóvá vált Pécel csendes, családi házas övezetében, a Csatári dűlőn egy ikerházfél.

Az ingatlan egy 360 négyzetméteres telken helyezkedik el, melyre elektromos kapun keresztül jutunk be. A ház Phoroterm 30-as téglából épült, 3 szintes, és 10 cm Dryvit szigeteléssel van ellátva. A szuterén szinten egy 20 négyzetméteres fűthető garázs, illetve egy 10 négyzetméteres 2 részre osztott tároló helyiség található.
A földszinten egy 28 négyzetméteres, világos konyha-étkező-nappali, illetve egy 2 négyzetméteres mosdó kapott helyet. A nappaliból nyílik egy 17 négyzetméteres, igényesen burkolt terasz. Az emeletre felérve a közlekedőből három helyiség nyílik. Egy teljes méretű és egy félszoba, melyek nagyon világosak, illetve egy épített zuhanyzóval ellátott fürdőszoba.

Az otthon melegéről gáz-cirkó fűtés, a biztonságról pedig riasztó rendszer gondoskodik. A nyílászárók 7 légkamrás profillal, 2 rétegű gázas hőszigetelt üvegű ablakokra lettek kicserélve. Az előkert térkövezése az elmúlt években készült, itt akár még két autó is kényelmesen elfér.
A környéken az utak vízelvezetésének munkálatai jelenleg zajlanak. A közeli erdő kirándulásra alkalmas, de lovardákat és a helyi járat buszmegállóját is el lehet érni egy könnyű sétával.
Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

Tulajdonságok