avatar

Eladó kótaji családiház

  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 120 m2

Referens

Bélbász-Bányai Ágnes Nyíregyháza

Leírás

Nyíregyháza-Nyírszőlőstől 200 méterre, csendes, nyugodt helyen eladó egy 120 m2-es téglaépítésű, két szintes, 4 szobás, nappalis családi ház bevezetett dísznövénykertészettel 7.500 m2 telken.
Az ingatlan bramac cserép fedésű, műanyag nyílászárós, cserépkályha fűtésű, fűtésrendszere kiépítve, csak gázbekötést igényel.
A családi házban az alagsorban dolgozó szoba, konyha, kamra és közlekedő, első szinten nappali, hálószoba, főzőfülke és fürdőszoba, a második szinten két hálószoba lett kialakítva.
1.000 m2-es, gyönyörűen parkosított rész veszi körül az épületet a 60 méter széles utcafront közepén. A fákkal, bokrokkal, örökzöldekkel körülvett park hangulatát tovább fokozza a 25 kihelyezett fészkelő odú lakóinak koncertje, az épített sziklakerttel, madáretetővel, itatóval körbezárt 2 db. kerti tó, az esztétikus hidakkal, kőlámpással, pihenővel és a legváltozatosabb színű és formájú vízi és mocsári növényanyaggal.
Újonnan épített lindab kerítés beton alappal 140 m. hosszúságban és az egész kert, (ami egyébként három helyrajzi számmal rendelkezik,) egy egységként körbekerítve új kerítésdróttal és beton oszlopokkal kb. 300 méter hosszan.
A széles utcafronttal bíró kert és lakóház is 3 bejárattal van ellátva. Külön parkolóval, konyhakerttel, gyümölcsfákkal és 1800 db-ból álló akác ültetvénnyel és nem utolsó sorban egy országosan ismert és elismert Dísznövény-kertészettel rendelkezik. A Kertészet kb. 1.500 faj- és fajta évelő, télálló növény szaporulatait forgalmazza a helyszínen és postai úton.
A tulajdonos ha igényli a vevő egy vállalkozás beindításához szakmai ismereteit és tapasztalatait átadja.
Az udvaron található még baromfi ház takarmány tárolóval, csibe nevelővel, baromfi-udvar, megépített kettő db. komposzt tároló, 10 -25 éves fenyők, díszfák, örökzöldek.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hiszen készen kap mindent!

Tulajdonságok

villany
víz
kandalló
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
erkély
parkettás