Eladó horti családiház

56.500.000 Ft
144.872 €
  • 5 szoba
  • 3 fürdőszoba
  • 182 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó horti családiház, 5 szoba, 182 m2

Ingatlan leírása

Heves megyében, Budapesttől fél óra autóúttal, M3 lehajtónál, Horton kínálok eladásra egy teljesen felújított családi házat. Az ingatlan két szintből áll, a földszinten található nagy étkező-nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, illetve ezen a szinten tovább haladva találunk kamrát, egy nagy társalgó/játszószobát, garázst, kazánházat és egy be nem fejezett fürdőszobát, ahol már csak burkolni kell. A ház felső szintjére egy csodaszép led világítással ellátott lépcsőn jutunk fel, ahol 2 hálószobát, gardróbot, fürdőszobát és egy mosdót találunk.
A ház melegét cirkó gázkazán, vegyes tüzelésű kazán radiátoros hőleadással és 2 hűtő/fűtőklíma adja. A kazán teljesen új Ariston gázkazán. A tetőzet újonnan megcsinálva, szép cseréppel fedett, szigetelt.
A nyílászárók új duplaüveges fa ablakok, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval ellátva. Az ingatlanhoz tartozó garázskapuk és a kerítés is elektromos. A falak szigeteltek, a ház rezsije alacsony!
A teljes ingatlanban a méretre készült bútorok maradnának, köztük a konyhabútor is a teljes gépezettel. A csodaszép akváriumok is maradhatnak.
A kertben találunk szép, rendezett dísznövényeket, sütögetőnek kialakított helyet, a medencének/jakuzzinak a betonalap már megvan, illetve egy nagy fedett teraszra is ki tudunk ülni nyári baráti beszélgetésekhez, árnyékban való pihenésre. Parkolni nemcsak a házból is elérhető garázsban tudunk, hanem a kertben is van kocsibeálló, illetve a ház előtt csodaszép térköves rész is áll rendelkezésre, ha több autó szeretne parkolni.
Teljes felújítás 2020-ban történt, ekkor minden vezeték, minden közmű cseréje megtörtént. Összességében egy ízléses, igényesen felújított családi ház.
A házat ajánlom családoknak, nagy teret igénylőknek és akik szeretnék Horton élni mindennapjaikat, nekik igazán kényelmes, igényes, meleg családi fészek lesz! Én beleszerettem, szerintem Önnek is ez lesz az álomotthon! Hívjon fel és nézzük meg!
Amennyiben szükséges, kedvezményes és díjmentes!, teljeskörű hitelügyintézéssel állok rendelkezésére, segítem a teljes adásvételt, így az ügyvédi hátteret is biztosítom. Ennél jobb ajánlatot nem kap a környéken!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
fûtött garázs
jó közlekedésû
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
gardrób
étkezõ
terasz
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
klíma