Eladó hevesi családiház

58.900.000 Ft
152.197 €
  • 3 szoba
  • 3 fürdőszoba
  • 113 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó hevesi családiház, 3 szoba, 113 m2

Ingatlan leírása

Áresés!!!
Heves külterületén, aszfaltozott fő út mellett, bő fél hektáros területen eladó egy bővíthető, jelenleg 8 fő szállásoltatására alkalmas ingatlan teljes bútorzattal és berendezéssel együtt Az ingatlan 2023-ban lett felújítva, luxus kivitelben. A telken a szállásoltatás bővítése lehetséges, az eredeti tervek szerint még több faház elhelyezésével a jelenlegi férőhelyek többszörösére bővíthetők. A telken 8-10 autó beállására van lehetőség. Található rajta egy 30 négyzetméteres, kemencés terasz, új, 15 négyzetméteres szaunaház, valamint egy kerti tavacska, amelyben halacskák vannak, levegőztetőrendszerrel és víz utánpótlási lehetőségű kúttal, szökőkúttal. A telek teljesen körbe van kerítve, valamint ki lett alakítva egy körút, amin akár kvaddal is körbe lehet furikázni. Az ingatlanon körbe hangulatvilágítás van kiépítve kamerarendszerrel és riasztóval. A telken garázs, tárolók, puffertartállyal is felszerelt vegyes tüzelésű kazánnak kiépített kazánház, valamint fatároló is van.
A felújítás során az ingatlan körbe lett szigetelve (15 cm-es kőzetgyapottal), teljesen új villany-, vízvezetékrendszer került kiépítésre, valamint a fűtés, a burkolatok, a vakolatok, minden teljesen új és minőségi anyagokból lett felújítva. Ipari áram is van, valamint kismegszakítók. A tágas kiülő teraszról a szintén tágas, majd 50 négyzetméteres amerikai konyhás nappaliba jutunk, illetve ebből egy tágas fürdőszoba és WC található. Két külön bejárattal rendelkező hálószoba, van még kialakítva, mindkettőhöz tartozik egy-egy fürdőszoba-WC és saját, nagy terasz. Az ingatlan fűtése minden helyiségben egy-egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímával is megoldható.
A telek gyönyörű, panorámás, Mátrára néző kilátással rendelkezik, parkosított, fákkal körülövezett.
Az ingatlan azonnal hasznosítható, azonnal működtethető, akár családi vagy nagyobb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.
Ha Ön nagyobb térre, nyugalomra, békességre vágyik, akkor ebben az ingatlanban akár saját otthonra is lelhet, de ha vállalkozást szeretne, akkor arra is tökéletes, mivel a környéken szinte nincs szálláslehetőség, igény pedig lenne.
Jöjjön, szeressen bele és találja meg benne álmai vállalkozásának ingatlanját.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
saját parkoló
jó közlekedésû
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
étkezõ
terasz
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
riasztó
klíma