avatar

Eladó hatvani családiház

Teleki út
  • 6 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 240 m2

Referens

Leírás

Hatvanban a strand mellett, csendes utcában, jó elrendezésű, 2 szintes, 6 szobás családi ház eladó.
A ház rendkívül tágas, kényelmes. Az alsó szint rendelkezik egy nagy nappalival, 2 nagy hálószobával, mellette a rendkívül tágas konyha, étkezővel együtt kényelmesen használható, szép, beépített szekrénnyel. Az alsó szinten helyezkedik el még egy spájz, fürdőszoba, nagy mosókonyha is, illetve innen tudunk lemenni a kazánházba.
A felsőszinten 3 különbejáratú hálószoba helyezkedik el, ebből kettő nagy erkéllyel rendelkezik, valamint itt található még egy WC, egy zuhanykabinos és kádas fürdőszoba is.
A ház két bejárattal rendelkezik, nagy kertjében fák, bokrok, füvesített rész található, illetve 2 garázs áll rendelkezésre.
Fa, hagyományos nyílászárók vannak a házon, redőnnyel és helyenként szúnyoghálóval. Az ingatlan fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.
Az ingatlan 240 m2, a telek 640 m2. Teljesen tehermentes, 1/1 tulajdonossal. Az ingatlant megállapodás szerint akár 1 héten belül birtokba lehet venni! Másik ingatlant, nagyobb értékű gépjárművet (elsősorban Audi, Mercedes), buszt beszámítunk.
Rendkívüli lehetőség nagycsaládosoknak, több generációnak, vagy akár kisebb átalakítással egy üzletrész is kialakítható.
Szuper ház, szuper áron, szuper helyen, szuper lehetőségekkel!
Hívjon mielőbb!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
pince
melléképület
kert
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
erkély
parkettás
internet