Eladó hatvani téglalakás

33.900.000 Ft
87.597 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 50 m2

Ingatlan Referens

Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös

Eladó hatvani téglalakás, 2 szoba, 50 m2

Ingatlan leírása

Hatvanban (Óhatvanban) két szobás, első emeleti, jó állapotú, 50 négyzetméteres téglalakás eladó. A társasház egy éven belül kapott külső hőszigetelést (10 cm), lakóközössége csendes, békés. A lakásban is pár éven belül hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, az ablakok műanyagból készültek, redőnyözöttek és szúnyoghálóval is felszereltek, az ajtó 8 ponton záródó, biztonsági záras, fából van. A teljes villanyhálózat ki lett cserélve, valamint a burkolatok is. A felújítás előtt a folyosó és a konyha között falat is vettek ki, így a folyosó-konyha-étkező teljesen nyitott, egy légterűvé vált, tágasabb teret kaptak.
A folyosóról nyílik minden egyéb helyiség: kamra, fürdőszoba, két hálószoba és a WC.
A fűtés szép állapotú konvektorokkal és látványkonvektorral van megoldva.
Tartozik a lakáshoz egy saját, 4 négyzetméteres tároló, valamint van egy közös tároló is. A közös költség a társasház felújítása miatt 20 ezer körüli, ebben benne van a felújítási alap, a házbiztosítás, a lépcsőzháztakarítás, a közös képviselő díja és a használati víz.
A lakás frissen festett, tehermentes, nagyon rövid határidővel beköltözhető.
A társasház környezetében park található, a közelben minden fontos dolog van, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, buszmegálló, stb., valamint a parkolás ingyenes.
Jöjjön, nézzük meg és szeressen bele!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
hõszigetelt
saját parkoló
jó közlekedésû
pince
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
redõny
internet
kaputelefon