Eladó halmajugrai családiház

17.500.000 Ft
45.220 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 76 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó halmajugrai családiház, 3 szoba, 76 m2

Ingatlan leírása

Heves vármegye Halmajugrán kínálok eladásra egy 3 szobás családi házat, melyhez nyári konyha, melléképületek, garázs, ólak tartoznak, valamint jól hasznosítható telek, melyen most diófák találhatóak.
Az ingatlan Halmajugra csendes részén, jó szomszédsággal rendelkezik. A ház téglából és kőből épült az 1950-es években, nyílászárói fából vannak kiválóan működnek, redőnnyel és szúnyoghálóval. Az ingatlanban gázkazán, gázkonvektor és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a melegről. 3 szobája tágas és világos, valamint lehetőség van még egy szoba vagy étkező kialakítására. A fürdőszoba zuhanykabinos, fűtőtesttel és a WC is itt lett elhelyezve. A lakrészen kívül még egy nyári konyha is ki lett alakítva. Tartozik a házhoz egy tágas, száraz pince, egy egybeállásos garázs, valamint korábban állattartásból fennmaradt ólak. Fedett részen tárolhatunk fát, illetve bármi kerti tartozékot is. A telek rendezett, a diófákon kívül több termő gyümölcsfa is található. A padlás kőzetgyapottal szigetelt.
Ajánlom az ingatlant fiataloknak, akik szeretik a teret, a kertet és a természetet, valamint azoknak, akik olyan tevékenységet űznek, amihez szükséges a tér.
Hitelügyintézést díjmentesen vállalunk kedves ügyfeleinknek, valamint ügyvédi háttérrel rendelkezünk.
Amennyiben érdekes lehet az ingatlan, kérjen időpontot és a megtekintés alkalmával részletes tájékoztatást adok. Várom hívását!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
étkezõ
parkettás
redõny