Eladó gyöngyösi társasházilakás

19.900.000 Ft
51.026 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 48 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó gyöngyösi társasházilakás, 2 szoba, 48 m2

Ingatlan leírása

Gyöngyösön a Lokody utcában felújított, 48 nm-es lakás bútorozottan eladó!
Az ingatlanban 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba található. Az ingatlan fűtése gázkonvektoros, de egy hűtő-fűtő klíma is a rendelkezésre áll. Mivel a lakás több oldalról is fűtött, így a rezsi rendkívül alacsony! A fürdőben új Ariston villanybojler található, mely még garanciális! Az ablakok a hagyományos ablakok, redőnnyel ellátva. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. A konyhában gáztűzhely található, illetve beépített konyhabútor, mely a vételár része.
Az ingatlan két háztömb között helyezkedik el, ezáltal csendes. Parkolási lehetőség a ház előtt áll rendelkezésre, mely ingyenes és mindig találni szabad helyet.
Az ingatlan közelében piac, bolt, orvos, gyógyszertár, játszótér, buszmegálló található. A lépcsőház mindig tiszta, rendezett és a lakóközösség is csendes, nyugodt.
Szívből ajánlom ezt az ingatlant fiatal pároknak, családoknak, vagy akár egyedülállóknak is. A bútorzat teljes egészében az ingatlanban maradhat.
A lakás tehermentes, akár azonnal birtokba vehető.
Amennyiben hitelt szeretne igényelni az ingatlan vásárlásához, díjmentesen segítjük, illetve ügyvédi háttérrel is állunk szíves rendelkezésére!
Várom hívását!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
alacsony közös ktg.
olcsó bérû
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
parkettás
redõny
klíma