Eladó gödi családiház

160.000.000 Ft
413.437 €
Előd utca
  • 6 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 300 m2

Ingatlan Referens

Dobrocsi Dániel XII. kerület Közponi Iroda

Eladó gödi családiház, 6 szoba, 300 m2

Ingatlan leírása

Eladó egy Alsó Gödi családi ház!
A ház jó állapotú a ,beépített tetőtérrel és egy kisebb mélygarázzsal rendelkezik, további parkolási lehetőség egy külön álló fűthető garázsban.
1998 és 2010 között épült folyamatosan karban volt tartva.
Új gáz kazánnal, és kandallóval rendelkezik. Az ingatlan Göd kertvárosi részén , csendes utcában helyezkedik el , 750 nm-es telekre épült. Igényes kő, és deszkakerítéssel védett,

A földszinten konyha-étkező , 2 hálószoba, nappali Kandallóval , fürdőszoba és télikert található. Az emeleten két hálószoba, konyha-nappali-étkező, zuhanyzós fürdőszoba, és beépített szekrények kerültek kialakitásra . A földszinten kettő terasz ,az emeleten pedig két erkély található. A pince szinten garázs, tárolók helyezkednek el . A kert gyönyörűen parkosított és értékes növényekkel beültetett..A kertben található egy kisebb tó. Az ingatlan ásott kúttal, locsoló és riasztórendszerrel is rendelkezik.

Az ingatlantól, vasútállomás 500 méter, buszmegálló 300 méter, uszoda 1 km, autóval az M2-es felhajtó 5 perc. Bevásárlási lehetőségek és közintézmények közvetlen közelben.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
fûtött garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
étkezõ
terasz
parkettás
kábeltévé
riasztó