Eladó diósdi új építésű ikerház

135.000.000 Ft
348.838 €
Endre
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 116 m2

Ingatlan Referens

Várhídi Bea XII. kerület Központi Iroda

Eladó diósdi új építésű ikerház, 4 szoba, 116 m2

Ingatlan leírása

Eladó 116 m2-es gyönyörűen felújított 2 szintes ikerház Diósd egyik legszebb és legkeresettebb zöldövezeti részén.

A HÁZVÁSÁRLÁSHOZ CSOK PLUSZ ÉS ILLETÉK KEDVEZMÉNY IGÉNYBE VEHETŐ

Panorámás, körbenapozott, rendkívül világos és csendes. A 116 m2-es ház elosztása kiváló, amerikai konyhás- nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, garázzsal rendelkező ingatlan egy igazi gyöngyszem! A pihenést továbbá egy 50 m2-es terasz, egy panorámás erkély és parkosított kert biztosítja.
Tökéletes választás azoknak akik a természet közelségét és a modern kényelmet egyaránt értékelik Budapest agglomerációjában.

A ház magas minőségi kivitelű, légkondicionált, A ház a minőségi anyagoknak és a kiváló hőtechnikai tulajdonságoknak köszönhetően kiváló hőszigeteléssel, illetve minimális rezsi költségekkel rendelkezik.
A fűtést kondenzációs kombi gázkazán biztosítja, egyedileg szabályozható radiátorral minden helyiségben valamint a nappaliban fa tüzelésű kandalló teszi hangulatossá a téli estéket mely a fűtés rendszerre is rá van kötve. Minden szinten hűtő-fűtő klíma további kényelmet biztosít.

KÖZLEKEDÉSE KITŰNŐ
Pár perc alatt elérhető autópályák gépjárművel (M0, M1, M7, M6) és a 7-es fôút igénybevételével a közlekedés gyors és kényelmes. A legközelebbi buszmegálló kb. 3 perc sétatávolságra található, ezen buszokkal egészen Kelenföldig az M4-es metro csatlakozásáig valamint vasútállomásig biztosított az utazás, továbbá közvetlen busz megy Budafok Nagytétényre is. Iskola (amerikai iskola), óvoda, Interspar bevásárlóközpont, műanyag sípálya, teniszpályák, orvos, gyógyszertárak, állatkórház és természetvédelmi övezet autóval pár perc alatt elérhető.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
-Szúnyogháló az összes ablakon
-Redőny és árnyékolók az emeleti szobákban
-Klímaberendezés (hűtő-fűtő klíma) minden szinten
-Kiépített riasztó
-Elektromos mozgatású kapu és Hörman garázsajtó
-Fürdőszobákban, törölközőszárító radiátorok
-Vízlágyító berendezés

A ház igény szerint teljesen berendezve, felszerelve eladó. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető,
Amennyiben a fenti ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal.