avatar

Eladó budaörsi iroda,irodaház

  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 1536 m2

Referens

Nemes Edit XIV.kerület Központi Iroda

Leírás

Tisztelt Érdeklődő!

Kihasználatlanság miatt, ELADÓ Budaőrs egyik legjobb területén egy teljesen modern és komoly irodai kellékekkel felszerelt ingatlan/irodahelység

Építészet, tartószerkezet

Az iroda épülete a Budaőrsi Ipari és Technológiai Park területén helyezkedik el, közvetlenül a főút melletti területen.
Az Irodaház téglalap alaprajzú, 42,94x12,70 m méretü, fszt, I. és II. emelet szintmagasságú épület. A párkánymagasság 10,60 m.
A telek kb. 3000 m2, a burkolt közlekedő felület 1500 m2, 36 db parkolóhellyel, a zöldfelület kb. 1000 m2.

A terület körbekerített, a kerítés betonlábazatba állított fémoszlopokra rögzített eldregyártott rácsos kerítés táblákkal, amelyek szinterezettek. A telekre a DNY-i sarokban lévő nagykapun lehet bejutni, ami távirányítással üzemel.

Az épület az 1960-as években épülhetett szabadon álló földszint + kétemeletes, téglalap alaprajzi elrendezésű, lapostetős kialakítású. A múlt rendszerben két hadiipari célokat is szolgáló üzem központi épülete (parancsnoki épülete) volt. (Ipari szerelvény -és gépgyár; Porkohászati Müvek;). Az üzemek megszünését követően a privatizálás során, a Budaőrsi ISC Kft. volt a terület ingatlan fejlesztője, majd pedig a BITEP Kft. A vizsgált épületet az ISC Kft. használta, majd 1998-tól a Phoenix Contact Kft. tulajdonába került. Ekkor az épületet felújították.
A földszinten található raktár külõn udvari kijárattal is rendelkezik.

Az épület átalakítása során a belső tégla válaszfalakat kibontották és helyettük kisebb mennyiségben szereÍt válaszfalak kerültek beépítésre, ami a tartószerkezetekre jóval kisebb terhet jelent.

Az irodaház teljes körü felújítása kb. 25 éve készült, és a határoló szerkezetek, homlokzati nyílászárók a kõvetelményeknek megfelelnek.
Az épület teteje egyhéjú, egyenes rétegrendű, nem járható, melegtetős szerkezeti kialakítású, ragasztott bitumenes lemez vízszigeteléssel. A homlokzat alumínium burkolatú, alatta 8cm hdszigeteléssel. A homlokzati nyílászárók alumínium szerkezetbe beépített kétrétegű hőszigetelő üvegezésűek. Az ablakok előtt távirányítású zsaluzia árnyékoló rendszer üzemel.
A lépcsőház felső ablaka hő -és füstelvezetéses funkciót biztosító szerkezet, amivel füstmentes lépcsőház alakult ki.

Belső terek: A vizes helyiségek hidegpadlósak, az irodák szőnyegpadlós kialakításúak.

Épületgépészet

Az épület gépészeti berendezései a 2000-es évek müszaki szinvonalán készült, egy Viessmann tlpusù gázkazàn szolgálja ki a fűtési hasznalati igényeket. A melegvizet szintenként egy-egy 50L-es villanybojler szolgáltatja.
Az épület légkondicionálását egy kültéri folyadékhütő gép, illetve az álmennyezetbe szerelt Fan-coi1 rendszer látja el. A szerverszobát egy oldalfali split klíma berendezés hüti.
Az épületben a földdszinti két tárgyaló, bemutató teremben van szellőztető berendezés. A tõbbi helyiség szellőzése ablak kinyitásával oldható meg.

Épületvillamosság

Az ingatlan villamos energia ellãtását az Ipari Park kõzreműködője Üzemeltetetje, a BITEP Kft, saját 0,4kV-os hálózatán keresztül biztosítja. Az épület villamos energia ellátó rendszere megfeleld, és tovább bovítheto.
Az iroda épület kompakt fénycsőves lámpatestekkel van bevilágítva.

A tüzjelzo kiizpont által vezérelt légtechnikai vészleállítást, ill. ho- és füst elvezetések mükiidtetését a vonatkozó OTSZ eloírásainak megfeleloen alakították ki. A tüzvédelemben résztvevo berendezések az eloírások szerinti funkció megtartó, tüzálló kábelezéssel szereltek.
Az épület villámvédelmi rendszerének állapota, folyamatos karbantartással hosszú ideig megfelelo lesz.

Nem vagyok kényes, a nap BÁRMELY időszakában nyugodtan kereshet! Akár késő este is!! Esetlegesen felmerüt további információkra telefonon szívesen válaszolok!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
kamra
biztonsági ajtórács
internet
riasztó
telefon
kaputelefon
klíma