Eladó beloianniszi családiház

22.000.000 Ft
56.848 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 64 m2

Ingatlan Referens

Matkovics Nikolett

Eladó beloianniszi családiház, 3 szoba, 64 m2

Ingatlan leírása

ELADÓ 64 m2-es CSALÁDI HÁZ BELOIANNISZBAN, 813 m2-es TELEKKEL!!

Helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 hálószoba, tágas fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő, fedett terasz.

Műszaki adatok:
Tégla falazatú épület, az udvar felőli oldalon szigeteléssel. A tető pala fedésű. Nyílászáró vegyesen fa és 2 rétegű műanyag szerkezetűek. A csatorna, víz csöveket, villany vezetékeket kicserélték és a villanyóra szekrényt. Fűtéséről jelenleg egy kandalló gondoskodik a ház központi részén. Lehetőség van elektromos fűtőpanelek felhelyezésére, ehhez a konnektorok már megvannak. Közművek: víz, csatorna, villany, illetve a telken bent van a gázcsonk.

2 irányból biztosított a bejárás. Elől a ház melletti nagykapun, illetve a telek végében egy másik nagykapun keresztül.
Az udvaron kerti csap és kisebb fa szerkezetű tároló is helyet kapott.

Beloiannisz, Görögfalu néven egyaránt emlegetett község, Fejér vármegye Dunaújvárosi járásában található. Vasúti közlekedés szempontjából Budapest-Pusztaszabolcs vonalon, Iváncsa megállóhelyről 45 perc alatt megközelíthető a főváros. A vasútállomás elérhető közelségben, 1800 méterre van. Az M6 autópálya szintén perceken belül rendelkezésre áll.

Ha kedvező áron keres ingatlant és egy élhető, csendes településen szeretné megtalálni otthonát, ez a hirdetés Önnek szól. Hívjon bizalommal bármikor megtekintéssel kapcsolatban és további információkért!








Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésû
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
beépített konyhabútor
amerikai konyha
étkezõ
terasz