avatar

Eladó agárdi új építésű téglalakás

  • 2+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 62 m2

Leírás

VÁSÁROLJON LAKÁST AGÁRDON, A GYÓGY- ÉS TERMÁLFÜRDŐ KÖRÜL ÉPÜLŐ-BŐVÜLŐ SZABADIDŐS FEJLESZTÉSEK SZÍVÉBEN! EZEKNEK KÖSZÖNHETŐEN INGATLANA EGYRE ÉRTÉKESEBBÉ VÁLIK.

Az egész évben jelentős forgalmat bonyolító fürdő közele nem csak befektetésnek kitűnő, de a nyugodt, természet közeli elhelyezkedés családi otthonként is kellemessé teszi. Az iskola és óvoda is közel van.

Gárdony-Agárd a Velencei-tó déli partjának központja. Budapesttel az M7-es autópályán kívül vasúti összeköttetése is remek. Élhető város, ahol a szabadidő aktív eltöltését segíti a kiépült kerékpárút, az Agárdi Parkerdő sportlétesítményei és a számtalan vízi sportlehetőség is. A további fejlesztéseket újabb elnyert pályázatok segítik.

2021-ben átadásra kerülő 3 szintes társasházban kínálunk modern elrendezésű, 2-3-4 szobás lakásokat. A 10 különböző elrendezésű lakás mindegyikében közös légterű nappali-konyha –étkező található. A lakásokat nagy méretű üvegajtó- és ablakfelületek teszik kifejezetten világossá.
A lakásokhoz a belső zárt udvaron parkoló vásárolható 1 000 000 Ft-os és tároló 800 000 Ft-os áron.

A hirdetésben szereplő 62 m2-es földszinti lakás közvetlen kertkapcsolattal és egy 5 m2-es terasszal rendelkezik. Mint minden földszinti lakásnak, ennek is saját használatú kertrésze van, ami kívánság szerint elkeríthető.
Műszaki tartalom:

- külső falazat POROTHERM 30 K falazóblokk
- belső hanggátló falak
- homlokzati hőszigetelés 10-12 cm vastag dryvit rendszerű
- homlokzatokon 6-7 légkamrás, hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók háromszoros üvegezéssel, redőnytokos kialakítással, elektromos előkészítéssel
- hidegburkolatok 4000 Ft/nm, melegburkolatok 3000 Ft/nm áron kerülnek beépítésre, ezt a vételár tartalmazza
- fűtés lakásonként saját kombi kondenzációs gázkazánnal, lapradiátor hőleadókkal
- nappali térben klíma előkészítés
- kaputelefon előtérben elhelyezve
- A+ kategóriájú lakások

CSOK ÉS TÁMOGATOTT HITEL FELVEHETŐ

Érdeklődés esetén lehetőség van az alaprajzok, látványtervek, a részletes műszaki tervdokumentáció és a közeljövőben megvalósuló környékbeli szabadidős fejlesztések megismerésére. A folyamatosan készülő épületről és a közvetlen lakókörnyezetről is szívesen küldök fotókat.

Várom megtisztelő hívását!
(a nyitókép illusztráció)

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
saját parkoló
kertkapcsolatos
jó beosztású
amerikai konyha
terasz
kaputelefon