avatar

Eladó adonyi családiház

  • 3+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 102 m2

Referens

Matkovics Nikolett Pusztaszabolcs Velence

Leírás

RÉSZBEN FELÚJÍTOTT ADONYI CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA!!

Korszerűsítések: A ház 3 szobája és a fürdőszoba 2 éve teljes felújításon esett át, új vízvezetékek, új aljzatbeton, új thermo vakolat és egyes nyílászárók is le lettek cserélve. A nappaliban lépésálló padlószigetelés és a ház 70 százalékában mennyezeti szigetelés van. A teljes falazat kátrányos, vizesedés elleni falszigetelést kapott, így minden fala száraz!! 3 éve át lettek húzva az elektromos vezetékek is. 15 éve a teljes tetőszerkezetet lecserélték. Konvektoros és kandallós fűtés szolgáltatja a meleget. Falai tégla és vert falak.

Helyiségei: a teraszról belépve egy konyhába érkezünk, mely tágas előszobaként is funkcionálhat. A zuhanyzós fürdőszoba és egy famennyezetes tágas szoba nyílik ebből a helyiségből illetve a szintén tágas nappali+étkező, melyből könnyedén amerikai konyha is kialakítható. Továbbhaladva a közlekedőn keresztül eljuthatunk a másik 2 szobához.

A telek végében termő gyümölcsfák vannak. Nagyon jó utcában található csendes, aszfaltos helyen. Az udvar rendezése folyamatban van. Ásott kút és tárolóhelyiség is tartozik hozzá. Az ár FIX.

FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ!!

Ha szívesen megtekintené hívjon bizalommal vagy írjon üzenetet, e-mailt bármikor. Kedvezményes hitel-ügyintézéssel és adásvétel lebonyolítással segítjük ügyfeleinket!!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
pince
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
terasz