avatar

Eladó adácsi családiház

  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 92 m2

Referens

Leírás

Heves megyében, Adács településen eladó egy családi gazdálkodásra alkalmas 4 szobás, átlagos állapotú családi ház, teljes bútorzattal együtt.

A telek mérete 1385 nm, melyen a 92 nm-es otthon található.

Minden olyan melléképülettel rendelkezik, amely egy falusi, gazdálkodó élethez szükséges, baromfi és disznó ólak, füstölő, tüzelő és egyéb tárolók. Sőt egy betongyűrűs kialakítású, fúrt kút is rendelkezésre áll, mellyel a locsolás megoldható.

A kocka alakú főépületet saját maga építette a kőműves tulajdonos kisméretű téglából, fa födémmel és cseréptetővel 1962-ben. Majd a későbbiekben, L alakban új lakosztállyal bővült a porta, melyben 1 szoba és a konyha kapott helyet.

Ez a lakrész külön terasszal és bejárattal rendelkezik, így két generáció zavartalan együttélése könnyedén megoldható.

A főépület helyiségei, előszoba, kamra, nappali, társalgó, hálószoba, fürdőszoba, WC.

Több féle fűtési rendszer gondoskodik az otthon melegéről.

Jelenleg gázkazán beüzemelésével működik a központi fűtés, de a kazánházban vegyes tüzelésű kazán beállítása is lehetséges. Két helyiségben gázkonvektor található.
Mindezek mellett –ha az új tulajdonosnak erre van igénye- a kandallóval való fűtés is könnyen kivitelezhető, melyre két kémény is lehetőséget ad.

Az ingatlan különös értéket képviselhet, azon vásárlók számára, akik szeretnék megtermelni és előállítani családjuk számára az egészséges élelmiszereket (zöldség, gyümölcs, hús).

Ajánlom, azon érdeklődők figyelmébe is, akik egy alacsony rezsivel fenntartható ingatlan vásárlását tűzték ki célul.

A jelenlegi tulajdonos a ház teljes berendezését, bútorzatát az új tulajdonosnak engedi át, így jelentős összeget megspórolhat.

Az ingatlan per és tehermentes, azonnal beköltözhető.

Ha figyelemre méltónak találja ezt az ingatlant, hívjon bizalommal. További tájékoztatás és megtekintés, akár hétvégén is lehetséges.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
kamra
étkezõ
terasz
redõny