avatar

Eladó XV. kerületi panellakás

  • 1+1 félszoba
  • 0 fürdőszoba
  • 35 m2

Referens

Takács Krisztina Bp. XV. Deák utca 6.

Leírás

Újpalotán kínálunk eladásra egy újszerű igényesen és teljes körüen felújított két szobás panellakást!!!

A harmadik emeleti 1 plusz fél szobás lakás most lett felújítva és készen áll az első lakó érkezésére. A teljes körű felújítás tartalmazta a vezetékek, ajtók, ablakok, konyhabútorok, burkolatok, gépek, szaniterek, világítás cseréjét és festést. Ide valóban csak költözni kell!!

Az ablakok új műanyag nyílászárók, melyeken redőny és szúnyogháló is van. A szobában modern klímaberendezés működik, ezek a hátsó parkra néznek és nyugati fekvésűek.
Fürdőszobája kádas, ahol mind a szaniterek, csapok, burkolatok, világítótestek és a strang is cserélve lettek.
Konyhája beépített sütővel, gáztűzhellyel és előre kiépített hely van egy mosogatógépnek, led csík adja a világítást a munkafelülethez. Ezek a gépek garanciálisak, újak és sosem használtak.

Ha kiadásra vásárolná vagy nem akar felújítással bajlódni, akkor előszeretettel ajánlom.

A ház 10 emeletes, lépcsőháza felújított és kulturált.

Jó infrastruktúrával rendelkezik, a Pólus Center max. 5 perc, Asia Center 6 perc,az újpalotai piac és az M3-as autópálya is könnyen elérhető. A közelben Tesco, Aldi, Lidl is megtalálható valamint iskolák, óvodák.A közelben a 7E, 8E, 133E, 108E , 7, 146, 46 -os buszok megállói közelben találhatók, ahonnan akár Budára is gyorsan átjuthatunk. Iskolák, óvodák, játszóterek, gyorséttermek, minden megtalálható 5 percen belül.


Hívjon, ha elnyerte tetszését, szívesen mutatom!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
alacsony közös ktg.
lift
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
parkettás
klíma