Eladó XIV. kerületi téglalakás

84.500.000 Ft
218.347 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 68 m2

Ingatlan Referens

Rajk Olivér XII. kerület Központi Iroda

Eladó XIV. kerületi téglalakás, 3 szoba, 68 m2

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Zugló parkos, nyugodt részén egy teljeskörűen felújított, 68 m²-es (65 m² lakóterület + 3 m² erkély) lakást, mely közvetlenül a Pillangó park szomszédságában helyezkedik el. Az 1950-es években épült, lifttel rendelkező, ötemeletes, tégla társasház második emeletén található ingatlan amerikai konyhás nappalival és két teljes értékű hálószobával büszkélkedik, kiváló otthont kínálva.

A 2024 januárjában befejezett felújítás során az ingatlan modern konyhabútorral, energiatakarékos villanybojlerrel, inverteres klímával és prémium burkolatokkal újult meg. A felújítás magában foglalta az elektromos hálózat és a vízvezetékek cseréjét, valamint minőségi olasz járólapokkal való burkolást.

Az ingatlan nyugati tájolású, világos és tágas, két rétegű, új típusú műanyag ablakokkal, amelyek kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak. Stílusosan kialakított belső terében egy előszoba beépített gardróbszekrénnyel, külön WC, kádas fürdőszoba, valamint új gardróbszekrényekkel ellátott hálószobák találhatók. Az amerikai konyha praktikus polcrendszert és rejtett LED világítást tartalmaz, az egyik hálószobából pedig egy csendes belső udvarra néző erkély nyílik. A lakáshoz egy 4 m²-es zárt tároló is tartozik a pincében.

A lakókörnyezet csendes és zöld, kiváló közlekedési kapcsolatokkal (Pillangó utcai és Örs vezér téri metro, 80-as troli, 130-as busz). Az Örs vezér tere, bevásárlási és szabadidős lehetőségekkel, mindössze 5 perces sétára található.

Közös költség: 15 900 Ft/hó, a távfűtés díja: 14 000 Ft/hó. Irányár: 84.5 millió forint, a berendezés az ár részét képezi.