Eladó XIV. kerületi téglalakás

84.500.000 Ft
218.347 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 68 m2

Ingatlan Referens

dr. Przybytek Cintia XVII. kerület Központi Iroda

Eladó XIV. kerületi téglalakás, 3 szoba, 68 m2

Ingatlan leírása

Kiváló lehetőség Zugló egy parkos, nyugodt környezetében! Teljeskörűen felújított, 68 négyzetméteres (65 + 3) lakás várja új tulajdonosát.

A lakás a Pillangó park közvetlen közelében található egy 1950-es években épült, liftes, 5 emeletes, rendezett tégla társasház második emeletén. Egyedi tervezésű, amerikai konyhás nappalival és 2 teljes értékű hálószobával ideális otthont kínál.

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át. 2024 januárjában zárult le a renoválás, mely során inverteres klíma, energiatakarékos villanybojler, valamint modern konyhabútor és elszívó került elhelyezésre. Műszakilag is átfogó felújítást végeztek: újraépített falak, elektromos hálózat és vízvezetékek cseréltek, valamint prémium burkolatot kapott minden helyiség (pl. minőségi olasz járólapok).

Az ablakok 2 rétegű, újpípusú műanyag ablakok, kiváló minőségű, hang- és hőszigetelők.

A lakás tágas és világos, nyugati fekvésének köszönhetően. Stílusos belső tér jellemzi, melyben előszoba beépített gardróbszekrénnyel, külön WC és kádas fürdőszoba található. A nappaliból nyílik a két hálószoba, melyekben új gardróbszekrények találhatók.
Az amerikai konyhás nappali praktikus polcos falelemekkel és rejtett LED világítással rendelkezik. Az egyik hálószobából erkély nyílik, mely csendes belső udvarra néz. A lakáshoz tartozik egy 4 négyzetméteres zárt tároló is a pincében.

A környék csendes és zöld, sok parkkal és játszótérrel.

Kiváló tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre (Pillangó utcai és Örs vezér téri metro, 80-as troli, 130-as busz). A BGE Pénzügyi és Számviteli Kar is közel található.

Az Örs vezér tere mindössze 5 perces sétára van, így könnyen elérhetőek a bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek.

Közös költség: 15 900 Ft/hó, távfűtés díja: 14 000 Ft/hó.

Irányár: 84.5 millió forint, a berendezés is benne foglaltatik. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!