avatar

Eladó XIII. kerületi téglalakás

  • 5 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 114 m2

Referens

Leírás

Családosok, nagy családosok figyelem! Eladóvá vált a 13. kerületi Reitter Frigyes utcában egy csendes tégla, társasházi lakás, kertre néző ablakokkal és rendezett anyagi körülményekkel.
Az ingatlan bruttó területe 124 nm, míg a nettó területe 114 nm. Egy három szintes társasház 3.-ik emeleti lakásáról van szó. Ez a kis ékszerdoboz, egy nagyon jó állapotú , dupla komfortos , tölgyfával parkettázott egyedileg ide gyártott fa nyílászárókkal rendelkező ingatlan. A konyha is gyönyörű szép, gépesített. Az ingatlan dél- keleti tájolású, napfényes szobái vannak, ahol a beépített bútorok biztosítják a kényelmet. A fűtés típusa: gázcirkó.
A környéken a 30-as, 30A-s 120-as buszok járnak, a 14-es villamos elérhető. A rezsiköltségbe, ami megközelítőleg 20.000 forint, a víz a villany, illetve a gáz költségei is beletartoznak. A lakáshoz egy 3,6 nm-es erkély is tartozik. A felszíni gépkocsi beállás az udvaron van biztosítva, a házhoz két közös tároló is tartozik, az egyik inkább kerékpár tároló, míg a másikban a babakocsik tárolása van megoldva.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
parkettás
klíma