Eladó XII. kerületi téglalakás

42.900.000 Ft
110.853 €
  • 1 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 51 m2

Ingatlan Referens

Lukácsné Kovács F. Edit XXII. kerület Központi iroda

Eladó XII. kerületi téglalakás, 1 szoba, 51 m2

Ingatlan leírása

A 12. kerület egyik egyirányú utcájában eladó egy 2. emeleti galériás lakás, ami akár első lakásnak tökéletesen funkcionál vagy akár befektetés jelleggel is érdekes lehet a Testnevelési Egyetem közelsége miatt.

LAKÁS:
Ahogy belépünk az ingatlanba egy szép előszoba fogad minket és egyből jó érzéssel töltődünk fel, ez egy fontos tulajdonság a lakáskeresés bonyolultnak tűnő folyamatában. Rögtön jobbra lesz a fürdőszoba zuhanyzóval, ahol van egy villanybojler, ami a melegvizet biztosítja. Az előszobában tovább haladva lesz a nagyon világos konyha, aminek az ablaka a belső udvarra néz. A helyiségben elfér egy nagyobb akár 3 személyes étkezőasztal, ha Ön inkább a konyhába szeretne étkezni. Ezenkívül, hűtő, gáztűzhely, konyhapult, és 1-2 szekrény is simán elfér, és nem lesz a többi ingatlanhoz hasonló szűkös konyha. A kamrából még nyílik egy aranyos kamra, amiben tudja majd tárolni a fűszereket, és a nagyszülöktől kapott lekvárokat és pálinkákat. A nagyszobába érve meglepően világosság fogad. A keleti fekvés miatt már a reggeli óráktól kezdve egészen délig süt a nap be, de ennek köszönhetően a nyári hónapokban pedig nem melegszik fel annyira lakás. A nappaliban egy hatalmas mindent elnyerő kanapénak is megvan a helye plusz nagy ruhásszekrények is elférhetnek, hiszen az alváshoz a gallériára kell felmenni. Az ablakok dupla üvegű nyílászárok, amik, előnyösek, hiszen jobban bent tartják a meleg levegőt, ezáltal kevesebbet kell majd fűteni a hideg téli hónapokban. A fűtést pedig konvektoros. A lakás rezsije nagyon kedvező, ami ilyen kiszámíthatatlan időkben fontos szempont.
A lakásnak egy tulajdonosa van és a tehermentes. Az ingatlanból már a bérlő kiköltözött ezért itt nem kell legalább hónapokat várni a beköltözéssel.

---------

Miért ajánlom szívesen:
-Számomra az egyik legfontosabb jó tulajdonság a világos nappali és konyha, hogy se főzéshez se tanuláshoz és olvasáshoz ne kelljen lámpát kapcsolni, csak ha már nagyon sötét van
-A Testnevelési Egyetem közelsége miatt egy hét alatt kiadható egy kedves diáknak (a társasházban az airbnb engedélyezett)
-Alacsony a rezsi és a havi közös költség is 10ezer forint alatt van
-A 12. kerületben nőttem fel és továbbra is a legjobb kerületnek tartom

---------

HÁZ:
A frissen felújított lépcsőház fogja, fogadni Önt ahol a még érződik a frissen festett fal illata és a vakolta is fel lett újítva. A lakás a 2. emeleten van, de nincsen lift az épületben. A lépcsőház rendezett és a közös képviselő elmondása szerint nincs tartozása a lakóközösségnek és a felújítási alapban is van elég összeg. Az emeleten 2 szomszéd van, aminek köszönhetően szinte semmi az ajtó elött elhaladó forgalom. Délután meg arra nyugszik a nap ezért a folyosó és a konyhába süt be a nap. A házat két szóval kellene jellemeznem akkor az a rend és a csend lenne.

--------

Az itt élők szeretik, hogy:
-A Mom park közelségét ahol mindent megtalálnak egy helyen.
-Az utca végén Csörsz park ahol játszótér és kutya futtató is van, illetve a Gesztenyés-park is pár perc sétára, ami a Csörsz park nagyobb verziója
-A rendőrség a tűzoltóság és a mentőállomás is 1-2percre van autóval sokszor nagy előny
-A 12. kerület az egyik legértékállóbb kerület Budapesten ezért hosszútávú befektetésre sok befektető keresi ezt a környéket
-Egyszerűen jó itt lakni
-Szeretnek az itt élők Budapest legelitebb kerületében lakni

--------

KÖRNYÉK:
Mom park közelsége miatt minden tényleg sétatávolságra: bank, posta, élelmiszerbolt, bowling, mozi, ruhaboltok és éttermek. A híres Flex Gym is a sarkon van, ahova nagyon sokan szeretnek kondizni, járni. Az utca másik végére meg most épül egy modern 12. kerületi hegyvidéki sportközpont, foci és futópályákkal. A Mom Wellnessbe bármikor átmehet, ha úszni vagy szaunázni támad kedve, és ez Önnek sétatávolságra, míg másoknak autó vagy tömegközlekedés szükséges ahhoz, hogy ilyen szolgáltatásokat vegyenek igényben.
Busz 212,139,140,140A,8E,108E,110,110E,112,908,960...
Villamos 17,61 (fonódó villamos)
M2 metró és Déli pályaudvar is 5 percen belül elérhető.
Autóval a parkolás utcán lehetséges, aminek bejelentett lakcímmel 2000 forint az éves díja.
Benzinkutak, autómosó 3 percre vannak autóval.

--------

Buda legjobb kerületében egy alacsony rezsijű lakás mindig értéknek számít. Könnyű kiadhatósága és egy egyetem közelsége szintén kincs, ha valaki befektetésnek ingatlanba rakná a pénzét ilyen válságos időben.

Jöjjön, el nézze meg, ebbe a lakásba elsőre szerelembe lehet esni és lakáskeresésnél mindig az első benyomás a legfontosabb.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
alacsony közös ktg.
olcsó bérû
jó közlekedésû
jó beosztású
világos
kamra
parkettás
redõny