Eladó XII. kerületi téglalakás

65.000.000 Ft
167.959 €
Székács u
  • 1 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 33 m2

Ingatlan Referens

Dobrocsi Dániel XII. kerület Közponi Iroda

Eladó XII. kerületi téglalakás, 1 szoba, 33 m2

Ingatlan leírása

Budai életérzés a Kisvábhegyen!

Csodálatos zöld környezetben kínálok megvételre egy 43 m2-es, félemeleti, magas minőségben felújított lakást.

Az ingatlan 2008-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek során minden részletre kiterjedően figyelmet szenteltek. A szomszéddal határolt falak hang- és hőszigetelést kaptak, így garantálva a csendes és nyugodt életteret. Az otthon modern és elegáns, ahol a Porcelanosa hidegburkolat és a Grohe csaptelepek csak néhány példa a minőségi kivitelezésre.
A víz, villany és fűtésrendszer cseréje is megtörtént. A fűtésrendszer átalakítása során a padlófűtés mellett padlóradiátor is beépítésre került, ezzel is fokozva a komfort érzetet.

A lakás minden részlete átgondolt és letisztult. A nyílászárók hőszigeteltek, míg a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó teljes biztonságot nyújt. Az álmennyezeti dimmelhető LED világítás és a design lámpák pedig a modern otthonok elvárásainak megfelelő hangulatot teremtenek.

Az ingatlanhoz tartozik egy 4 m2-es erkély és egy 7 m2-es zárt pince, melyek további kényelmet és tárolási lehetőséget biztosítanak.

Azonnal költözhető, és ideális választás bérbeadásra is.

A teljes berendezés a vételár részét képezi.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon még ma, hogy egyeztethessünk egy személyes megtekintést, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésû
pince
kert
csendes
bútorozott
beépített konyhabútor
amerikai konyha