avatar

Eladó XI. kerületi sorház

Bikszádi
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 62 m2

Referens

Rajzer Kriszta Érd Központi Iroda I.

Leírás

Eladó a XI. kerületben, a Bikszádi utcában egy hangulatos felújított 57 m2-es téglalakás.

A lakás a második emeleten található, lift nincs a házban. Tágas szobával, nappalival, konyhával étkezővel, kamrával, fürdővel és egy különálló mosdóval rendelkezik. A fürdő és a WC külön helyiségben található. Az ingatlan csendes, napos Dél, dél-nyugati tájolásnak köszönhetően.

Az ingatlanban vannak lehetőségek, a gázfűtés visszakapcsolása megoldható. Az ingatlanon felújítási munkálatok 2021-ben megtörténtek a festés, és a fürdő felújítása, ahol új szaniterek kerültek kiépítésre. A nyílászárók fóliázott fa hatású műanyag borításúak. A konyha áthelyezhető az étkezőben, így kialakítható egy plusz szoba gardróbbal. Az ingatlanhoz tartozik egy saját pince is.
A parkolás a ház mellet kialakított parkolóban lehetséges ingyenesen.
A közös költség 15 000 Ft.

A lakás nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, 2 percre található a villamos (41) és buszmegálló (7, 58, 103, 114, 153, 213, 214). A Móricz Zsigmond körtéri M4-es metró két villamosmegállóra található. Az óvoda, iskola, bevásárlás a közelben megoldható kisebb boltokban, de villamossal elérhető Kelenföld városközpont, valamint az Aldi. Néhány perc sétára található a bikás park, ami kikapcsolódási, sportolási lehetőségeket is biztosít.
Közlekedés:
Villamos: 41
Busz: 7, 58, 103, 114, 153, 213, 214
Éjszakai járat: 901, 907.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem hívjon.

Irodánk kedvezményes 0.5 %-os ügyvédi munkadíjjal áll kedves vevőink rendelkezésére, és ingyenes hitel tanácsadói szolgáltatás is igényelhető.

Tulajdonságok