Eladó VII. kerületi új építésű téglalakás

89.900.000 Ft
232.300 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 84 m2

Ingatlan Referens

Rajk Olivér XII. kerület Központi Iroda

Eladó VII. kerületi új építésű téglalakás, 3 szoba, 84 m2

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy újépítésű, 84 m²-es lakást Budapest VII. kerületében, a Rottenbiller és Damjanich utca sarkán, a Városliget közvetlen közelében. Az ingatlan a 2021-ben épült 3. és 4. emelet részét képezi egy kívül-belül felújított, új lifttel felszerelt társasházban, 3. emeleti elhelyezkedéssel.

A dél-nyugati tájolású, utcai nézetű lakás előszobát, konyhát (bútorozása megbeszélés szerint a vételár részét képezheti), külön WC-t, kádas fürdőszobát WC-vel, nappalit és két hálószobát foglal magába. A fűtést Ariston kondenzációs cirkó kazán biztosítja, továbbá a lakás Hisense hűtő-fűtő légkondicionálóval van felszerelve.

Az épület alatti 500 m²-es pince lehetőséget nyújt privát tároló kialakítására. A lakásban Airbnb tevékenység engedélyezett. A belmagasság 2,85 méter, a várható közös költség kb. 17,000 Ft.

Az új építésű lakások albetétesítése folyamatban van, várhatóan még ebben az évben saját helyrajzi számmal rendelkezik majd. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Irányár: 89,9 millió Ft.