Eladó VI. kerületi vendéglo,étterem

160.000.000 Ft
413.437 €
Lovag utca
  • 2 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 255 m2

Ingatlan Referens

Szalma Szilárd XII.kerület Központi Iroda

Eladó VI. kerületi vendéglo,étterem, 2 szoba, 255 m2

Ingatlan leírása

TÖBB, MINT 17 ÉVEN ÁT PROSPERÁLÓ ÉTTEREM CÉGGEL, ENGEDÉLYEKKEL ÉS TELJES FELSZERELÉSSEL ELADÓ A VI. KERÜLETBEN, A BELVÁROS FORGALMAS RÉSZÉN? KIZÁRÓLAG BEFEKTETÉS CÉLJÁRA!

Az ingatlan lokációja kiváló, a Nagymező utca közelében, a Bazilika, Operaház, Bajcsy-Zsilinszky ás Andrássy út vonzáskörzetében található.
Működése alatt többszörösen minősített, törzsvendég körrel működő, honlappal és üzleti kapcsolatokkal felvértezett, tehermentes vállalkozást kínálunk értékesítésre olyan befektető számára, aki potenciát lát az üzleti tevékenység újra indításában. A belváros pezsgése, ha még nem is a régi, de vissza fog térni!
Az ingatlanról:
1930-as években épített műemlék jellegű épület utcafrontján, feltűnő portállal lett kialakítva a pinceszinten egy 255 nm-es étterem, mely 2018-ban egy nagyobb felújításon esett át.
Hangulatosan megvilágított falépcsőn lépünk be az előtérbe, ahonnan vendégmosdók és egy pici irodahelység nyílik. Innen lépünk be az igényesen kialakított nagyterembe, ahonnan még egy kisebb terem áll a vendégek rendelkezésére.
Az étterem működését professzionálisan kialakított konyha, hűtőkamra, előkészítő és két raktár biztosítja. A helyiség olyan modern szellőző berendezéssel lett ellátva, amely mind a vendégek, mind a személyzet számára minőségi környezetet biztosít. A műszaki berendezés kiváló állapotban van, az étterem teljes konyha felszerelése rendelkezésre áll, akár már holnap üzemeltethető az étterem!
Érdeklődés esetén további információt tudunk adni, egyeztetés után az éttermet meg lehet tekinteni, és a tulajdonosokkal személyesen egyeztetni.

Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
bútorozott
internet
klíma