Eladó V. kerületi Üzlet

330.000.000 Ft
852.714 €
Szent István körút
  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 224 m2

Ingatlan Referens

Szalma Szilárd XII.kerület Központi Iroda

Eladó V. kerületi Üzlet, 3 szoba, 224 m2

Ingatlan leírása

ELADÓ a frekventált Szent István körúton, a Nyugati Pályaudvartól karnyújtásnyira, ez az egyedülálló, összesen 224 nm-es, két szinttel rendelkező üzlethelyiség! Az üzlet teljes mértékben KURIÓZUMNAK számít!

Az utcai bejáratú, dupla kirakatos üzlethelyiséget behálózzák a mindkét oldalon végig haladó, egyedi megmunkálású fa beépített (csukható) szekrények, így alapvetően a tárolás és reprezentatív elrendezés alapvetően megoldott.

A felső, nagyjából 110 négyzetméteres szint, rejtett hátsó folyosón közelíthető meg, itt található teakonyha, iroda, vizesblokk is, valamint körútra néző ablakok, így a szellőztetés és friss levegő beengedése az alapvetően amerikai gyártmányú KLÍMÁN kívül is megoldott. A felső szint belmagassága 2,1 m.

Az üzlethelyiség alsó szintjén teherlift is található, mely nagy segítség abban az esetben ha az erős tartószerkezettel rendelkező galériára kívánják termékeiket elhelyezni.

A nagy átmenő forgalomnak köszönhetően az üzlet mindig szem előtt van, könnyen megközelíthető, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel!

Az üzlet május elejétől költözhető, jelenleg még divatüzlet üzemel benne.

Irányára: 330 ezer EURÓ

Lássa meg a fantáziát ebben a nagymúltú, különleges, mégis praktikus kialakítású utcafronti ingatlanban és keressen bizalommal!