Eladó V. kerületi téglalakás

380.000.000 Ft
981.913 €
Falk Miksa
  • 6 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 260 m2

Ingatlan Referens

Antal Orsolya I. kerület Központi Iroda

Eladó V. kerületi téglalakás, 6 szoba, 260 m2

Ingatlan leírása

???? KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG BUDAPEST SZÍVÉBEN! ????
Csodálatos panorámával a városra és a Duna partjára, a Budai hegyekre a történelmi belváros szívében, a Parlament közelében található ez a páratlan lehetőségű lakás. Budapest legfelkapottabb helyén, egy gyönyörű, liftes épület legfelső szintjén helyezkedik el ez a különleges ingatlan.
Az összesen bruttó 350 nm alapterületű, még szerkezetkész állapotban lévő lakás két egységből áll, amelyek egybenyitásával egy hatalmas, tágas tér alakul ki. Belülről még megvalósításra váró belsőépítészeti tervek alapján készül majd el, így a leendő tulajdonos teljes mértékben saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja ki az otthonát.
Az ingatlan legfelső szintjén található egy 90 nm-es terasz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik Budapest legemlékezetesebb látványosságaira, mint például a Vár, a Bazilika és a Halászbástya. Ez a terasz az ideális helyszín egy romantikus esti vacsorához, vagy egyszerűen csak arra, hogy gyönyörködjön a város fényeiben.
Ez a különleges ingatlan kiváló választás mindazok számára, akik igénylik az egyedülálló luxust és exkluzivitást. Ne habozzon, válassza Budapest legelőnyösebb elhelyezkedését és legkifinomultabb otthonát! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy saját szemével is megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant! ????????

Ingatlan tulajdonságai

panoráma