Eladó V. kerületi téglalakás

196.000.000 Ft
506.460 €
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 108 m2

Ingatlan Referens

Széll Csenge Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó V. kerületi téglalakás, 4 szoba, 108 m2

Ingatlan leírása

SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Megvételre kínálok az V. kerület Bajcsy-Zsilinszky úton, közvetlen az Arany János utcai megállónál, 300 méterre a Bazilikától, egy 4. Emeleti, KÉT Lakásból álló LUXUS INGATLANT.

Az ingatlan 2023-ban lett teljes körűen és magas minőségben felújítva összesen 108 m2.

A nagyobbik lakás 75 m2-es (Előtér, Nappali, Hálószoba, Gardróbszoba, Fürdőszoba, WC, Tároló)

A kisebbik lakás 33 m2-es (Nappali+Konyha, Fürdőszoba+WC, Hálószoba)

A lakások Használati megosztással jogilag ketté vannak választva így külön-külön is megvásárolhatóak és hasznosíthatóak. A víz és áram külön-külön mérhető, gáz csak a nagyobbik lakásban van, a fűtést és a melegvizet kombi cirkó gázkazán szolgáltatja, továbbá a lakások WIFIs hűtő-fűtő klímával felszereltek.

A Társasház az 1900-as évek elején épült eklektikus stílusban és műemléki védettség alatt áll.
A házban van LIFT és a rövidtávú lakáskiadás (AIRBNB) engedélyezett. A ház kívül-belül fel van újítva. Az ingatlan belmagassága 3,4 méter a közös költsége 26.390 Ft.

Irányár: 196 millió Ft

Kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

—-----------

I offer FOR SALE a LUXURY REAL ESTATE consisting of TWO APARTMENTS in the 5th district of Budapest, on Bajcsy-Zsilinszky út, directly at the Arany János utca stop, just 300 meters from the St. Stephen’s Basilica.

The property was completely and high quality renovated in 2023, totaling 108 Sqm (1162 Sq ft).

The Larger Apartment is 75 Sqm (807 Sq ft) It has a Hallroom, Living Room, Bedroom, Wardrobe, Bathroom, Toilet, and Storage.

The Smaller Apartment is 33 Sqm (355 Sq ft) It has a Living room+Kitchen, Bathroom+WC, and a Bedroom.

The Apartments are legally divided into Two with the use division, so they can be purchased and used separately. Water and electricity can be measured separately, gas is only available in the larger apartment, heating and hot water are provided by a combi circular gas boiler (Circo), and the apartments are equipped with WIFI cooling-heating Air Conditioners.

The Condominium was built in the early 1900s in an eclectic style and is listed as a Monumental Building, It has an ELEVATOR and short-term renting (AIRBNB) is allowed. The building is renovated inside and out. The ceiling height is 3.4 meters and the common cost is HUF 26,390 (~EUR 67)

Asking Price: HUF 196 million (~EUR 499,000)

Feel free to contact me regarding questions and visit