avatar

Eladó IX. kerületi téglalakás

  • 2+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 38 m2

Referens

Leírás

Szereted a pezsgést? Fiatalos vagy és előny ha jó a közlekedés? Akkor ez a te lakásod!
A IX.-ik kerületi Ferencvárosban eladóvá vált egy kis lakályosan berendezett ingatlan, paradicsom fiatal párok és egyetemisták részére. A kis boltok és szolgáltatások a közelben, nagy választékban elérhetőek, közlekedése nagyon jó , busz végállomás, hév és metró a közelben a 4-es, 6-os villamosok járnak. Az ingatlan alapterülete 38nm és az egész lakás galériázott, így növelve az élhető területet. Egy jó állapotú tégla társasházi,lakásról van szó, jól szigetelő műanyag nyílászárók.
A fűtés elektromosan van megoldva, de lehetőség van a gáz fűtés kiépítésére is. A lakásba belépve az előszobába jutunk, amely a konyhával van összekötve. Ide nyílik a fürdő és egy kis kamra is.
Az előszoba a nappaliba torkollik és a nappaliból egy megközelítőleg 8,5 négyzetméteres kis szoba nyílik. A közös költség megközelítőleg 10.000-es , míg a rezsi 20.000 -es nagyságrendű.

Az ablakok az utcára néznek ahol hangulatos lehet az éjszakai város fényei mellett egy jó kávé. Beépített szekrények biztosítják a holmik tárolását.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
alacsony közös ktg.
jó beosztású
amerikai konyha
parkettás
biztonsági ajtórács