Eladó III. kerületi új építésű téglalakás

166.900.000 Ft
431.267 €
  • 4 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 138 m2

Ingatlan Referens

Széll Csenge Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó III. kerületi új építésű téglalakás, 4 szoba, 138 m2

Ingatlan leírása

Eladó luxus ingatlan Ürömhegyen!

Valódi luxusra vágyik a hegyekben, panorámás, zöldövezeti környezetben, de mégse szeretne távol lenni Budapest nyüzsgő belvárosától? Ha igen, megtalálta a számára tökéletes ingatlant!

A III. kerületben, közvetlen az Aranyhegy, Üröm, Csillaghegy és Solymárvölgy szomszédságában helyezkedik el, a belvárostól mindössze fél órára, csendes, igényes utcában.

Az ingatlan 2023-ban épült, 2 szintes, 138 m2-es és 4 szobás. Egy konyha, 3 hálószoba + 1 nappali, illetve egy zuhanyzóval és káddal ellátott fürdőszoba került kialakításra.

Ezenfelül a lakáshoz tartozik egy erkély, illetve egy 6 állásos mélygarázs is, amely a telken álló önálló családi házzal és ikerházzal közös használatú.

A lakás 15 cm-es szigeteléssel, illetve hőszivattyúval működő fűtéssel rendelkezik. Jelenleg BB energetikai besorolással rendelkezik, viszont napelem betelepítést követően AA+ besorolásra javítható.

Az ingatlan azonnal költözhető, saját helyrajzi számmal rendelkezik, teljesen per és tehermentes emellett CSOK igénybevehető!!

A közlekedés kiváló, 20 perc sétára helyezkedik el az Aranyvölgyi vasútállomás, ahonnan pedig a Nyugati pályaudvarra és Rákosra is egyszerű az eljutás. Emellett a 218-as, 219-es, és 160-as buszok mind pár perc sétára elérhetők. Ezenkívül élelmiszerboltok, éttermek és kilátóhelyek is megtalálhatók a közelben.

Az ingatlan vételára 166.900.000 Ft, valamint a tároló és a mélygarázs opcionálisan megvásárolható.

Ha felkeltette az érdeklődését, illetve további képekre/információra lenne szüksége keressen bizalommal a megadott telefonszámon!

Ingatlan tulajdonságai

összkomfortos
hõszigetelt
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
étkezõ
erkély
riasztó
klíma