Eladó III. kerületi új építésű ikerház

135.000.000 Ft
348.838 €
Bécsi út
  • 3 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 80 m2

Ingatlan Referens

Széll Csenge Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó III. kerületi új építésű ikerház, 3 szoba, 80 m2

Ingatlan leírása

A KÉPEKEN LÁTHATÓ LAKÁS REFERENCIA JELLEGŰ!

Eladó a III. kerületben, az Ürömhegy lábánál, egy panorámás, luxus ikerházi lakás bio design medencével és okosotthon megoldással.

Az ingatlanból 2 külön lakás lett kialakítva, egy 80 m2-es, és egy 62 m2-es. Ez az előbbi leírása, a másikét megtalálja oldalunkon ugyanilyen magas műszaki tartalommal!

Az építési telken ezen kívül 1, már elkészült önálló családi ház áll.

A lakás magas minőségű, 80 m2-es lakóterületű, amelyhez tartozik egy 11,5 m2-es kertkapcsolatos terasz, amelyből később télikert alakítható ki. Ezenkívül egy emeleti 44,5 nm-es tetőterasz, amelyről a Hármashatár-hegyre nyílik a kilátás. Az ingatlanhoz tartozik még egy 30 m2-es garázs, és egy 130 m2-es teljesen önálló kertrész (a teljes telek 1170 m2).

A lakás a földszinti részén megtalálható egy impozáns nappali, étkező és konyha, illetve egy különálló WC előtérrel. Az emeleten pedig 2 hálószoba gardrób helyiséggel, egy duplamosdós, fürdőkádas fürdőszoba és egy háztartási helyiséggel bővített WC helyezkedik el.

Az ingatlan okosotthon technológiával készül:
- Elektromos mozgatású, hőszigetelt redőnyök
- Napelem használat előkészítése (telepítés külön árajánlat alapján)
- Üzemelési költségei a beépített technológia miatt minimális és a leggazdaságosabb

A fűtés a mennyezeten, illetve a padlóban van vezetve, a hűtés pedig szintén a mennyezeten. Ennek köszönhetően az ingatlanban télen-nyáron igénynek megfelelő hőmérséklet lesz, emellett a fűtési költségek gazdaságosak, hűtésnél pedig nincs ránk irányuló hideglevegő befújás. A rendszert környezetkímélő hőszivattyú üzemelteti.

Az ingatlanban még elhelyezésre került egy rekuperátoros (hővisszanyerős) szellőztető, ami egész évben biztosítja a megszűrt, friss levegőt.

Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes. Kis lakóközösségű, kertvárosi környezetben, de mégis nem messze Budapest belvárosától. A közlekedés is kiváló: mindössze 2 perc sétára található a 218-as illetve 848-as busz, 7 perc sétára pedig az Aranyvölgyi vasútállomás. Ezenkívül 12 perc sétára elérhető zöldséges, élelmiszerboltok, éttermek, illetve cukrászdák.

A lakás ára: 135.000.000 Ft, amely a medence árát nem tartalmazza!

Az ingatlanhoz tartozik egy teljesen önálló, nagy méretű, 30 nm-es garázs, amelynek ára 13.000.000 Ft, amit kötelező megvásárolni az ingatlanhoz. Külön igény esetén további 33 nm garázs vagy tároló is igényelhető 375.000 Ft/nm áron.

A lakások egyben is megvásárolhatók!

Mindkét lakás 2024 második negyedévében költözhető.

Ha felkeltette az érdeklődését a fentebb leírt, vagy a másik ingatlan, keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó közlekedésû
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozatlan
beépített konyhabútor
amerikai konyha
kamra
étkezõ
erkély
terasz
redõny
riasztó
kaputelefon
klíma