Eladó II. kerületi új építésű téglalakás

169.000.000 Ft
436.693 €
Bimbó út
  • 3+3 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 164 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó II. kerületi új építésű téglalakás, 3 szoba, 3 félszoba, 164 m2

Ingatlan leírása

Az ingatlan a II. kerületi Rózsadomb legfrekventáltabb részén helyezkedik el, egy 2012-ben épült luxus társasházban. A minden elemében új és korszerű, déli tájolású ingatlan a -1 szinten, a garázsszint fölött helyezkedik el. Egyedi elhelyezkedésének köszönhetően ezen a szinten kizárólag ez az ingatlan található, ezáltal teljeskörű diszkréciót biztosít a tulajdonosa számára.

Az épületegyüttes 2012 évben épült a 7500 m2-es parkosított és reprezentatív szintkülönbséggel rendelkező területen. A minden elemében új és korszerű, déli tájolású ingatlan belsőépítészete csak 2023. márciusban fejeződött be. A -1 szinten, a -2 garázs szint fölött elhelyezkedő ingatlan, a fölfelé és lefelé kialakított lépcsőházon keresztül gyalog vagy lifttel is kényelmesen megközelíthető.

A lakás kialakítása: előszoba, 1 nappali melyből nyílik 2 különbejáratú hálószoba, 3 különbejáratú iroda, fürdőszoba-WC, külön WC, háztartási helység, étkező és tálaló konyha-kamrával.


Az ingatlan elrendezéséből adódóan kiváló alapot ad egy 8 fős iroda kialakításához. Teret kap 3 irodahelység, 1 tárgyalóterem, 1 tágas kommunális tér, 1 gardrób, 1 raktárszoba, 1 hangulatos konyha és a főnöki iroda kialakításának köszönhetően egy szerverszoba is elfér.

Garázsbérlési lehetőség (35.000.-/hó).
Közös költség: 85.000 FT/ hó, amely tartalmazza a 17.000 Ft felújítási alapot, szemétszállítást, takarítást, kertgondozást, továbbá a közös tulajdonban levő helyiségek, területek fenntartási és karbantartási költségeit.


Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
hõszigetelt
lift
garázs
fûtött garázs
jó közlekedésû
kert
csendes
kamra
gardrób
étkezõ
redõny