avatar

Kiadó tivadari Üdülo,nyaraló

  • 13 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 300 m2

Referens

Bélbász-Bányai Ágnes Nyíregyháza

Leírás

Tivadar központjának közelében jelenleg ifjúsági szállótáborként működő ingatlan kiadó!
A központban lévő üzletek, közintézmények, egészségügyi és oktatási létesítmények az ingatlan közelében találhatók.
Központi fekvésénél fogva igen kedvező és könnyen megközelíthető. Kiválóan alkalmas még szociális intézménynek, kereskedelmi, idegenforgalmi létesítménynek.
Jelenlegi funkciója szerint fűthető szálláshelyek 75 fő részére vannak, nyáron további 4 fő elszállásolására alkalmas az ingatlan.

Tivadar természeti értékei közül a szabad srtand a legismertebb, nyári hétvégéken több ezer ember is felkeresi itt a folyót. Lehet fürödni, csónakázni, horgászni. A folyó árterében kialakított kemping és üdülőfalu éttermekkel, bárokkal, szálláshelyekkel várja a napozni, strandolni, szórakozni vágyó turistákat.
Összkomfortos szálláslehetőséget kínál az ingatlan kőépületben, sátorozókat is szoktak fogadni. A tábor távolabb található az ártéri kempingtől, szórakozó helyektől, így nem zavarják az itt pihenők nyugalmát.

Az ingatlan egyben eladó is, irányára 80.000.000 Ft

Kérem tekintse meg további ingatlanjainkat,és forduljon hozzánk bizalommal.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. Ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk kedves Ügyfeleinket. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

A nálunk vásárolt ingatlanok esetében ingyen készítjük el az adás vételi szerződést.
Díjmentes hitelügyintézést és hiteltanácsadást biztosítunk minden érdeklődőnknek, nem csak ügyfeleink részére!

Tulajdonságok

villany
víz
kert
telefon